Wpis z mikrobloga

via Android
  • 2
@Merkava: Zadbany i w bardzo fajnej wersji z klimatronikiem dwustrefowym, elektrycznym szyberdachem i do tego w skórze, jednak bez SEBO-pakietów dzięki czemu wygląda naprawdę przyjemnie.

@krakowski_knur: Maska cała, troszkę cofnięta, na tyle że haczy o wycieraczkę, ale skubana nie ma nawet draśnięcia, a uniosła się przez grill:>

@pilot1123: Tak, oblane. Jestem sprawcą, ale co gościa podkusilo zeby tak ostro hamować przy sliskiej nawierzchni tylko po to
  • Odpowiedz
@pilot1123: Wiadomo, jednak w tym przypadku wszyscy grzecznie stali, bo zdarzenie mialo miejsce na odcinku gdzie auta mają krótkie zielone, i wszyscy jadą bardzo szybko, a piesi to rozumieją. :D
  • Odpowiedz
@michalpp: No tak, zwłaszcza w przypadku gdy ktoś ma odrobinę wyczucia i potrafi wycisnąć z auta duszę. Ale takie modele mają też odpowiednią cenę, która rozmija się z moim budżetem.
  • Odpowiedz
@Merkava:
Często dyskutuję z ludźmi, czy e36 to jeszcze dresowóz, czy już youngtimer i coraz częściej słyszę, że to drugie. Z reguły z zastrzeżeniami, że tylko sedan i tylko R6.
  • Odpowiedz
@kokomo: Takie uszkodzenia pod zderzakiem są kiszkowe bo nie wiadomo co tam się dzieje pod spodem. Kumpel tak miał, że na zewnątrz niby nic a w bagażniku podłoga ruszona. Ale może będzie dobrze ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
via Android
  • 0
@Piw_Benzyna: Mam nadzieję, że jednak nic nie będzie, bo na szczęście udało mi się wytracic całą predkosc i samo zetkniecie było już bardzo lekkie i nieszkodliwe. U mnie wygięty ten przedni pas ale to dlatego ze jest bardzo cienki..
Ale trochę mnie przestraszyles teraz (,)
  • Odpowiedz
via Android
  • 0
@Kunnorinno: No przecie to żart tylko... Jestem akurat z tych, którzy przepuszczają innych, wrzucają kierunek przy zmianie pasa lub zjezdzie z ronda nawet w srodku nocy gdy oprócz mnie nie ma na drodze żywej duszy, mrugam awaryjnymi w geście podziękowania gdy ktoś mnie przepuszcza i ogolnie pełna kultura. I zawsze mam na uwadze, że żaden ze mnie Kubica.
Jednak gość zahamowal gwaltownie w miejscu gdzie wszyscy dynamicznie przyspieszają (charakterystyczne miejsce
  • Odpowiedz