Wpis z mikrobloga

@i8s85xd: to. łazisz po sklepach z garniakami, teraz jest okres pt. studniówka, za śmieszną kase dostaniesz garnitur, z koszulą i krawatem;
jak jestes poza wiekiem studniówkowym ładnie zagajasz panią i też działa bo muszą wyrobić target ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@Krawwo: czarny to nie jest uniwersalny kolor. To typowo żałobny lub wieczorowy kolor. Ale mówiąc wieczorowy mam na myśli smoking.
Szary jak na Twoim zdjęciu to kolor biznesowy i nie będzie pasował na wesela czy imprezę sylwestrową.
DLA Ciebie najlepszy będzie ciemny granat jak na fotce. Szukaj przecen Vistuli, Bytomiu. Ważne, żeby były że 100% wełny. Jak ognia unikaj poliestru. W ciągu dnia do granatowego garnituru najlepiej pasują brązowe buty i
f.....r - @Krawwo: czarny to nie jest uniwersalny kolor. To typowo żałobny lub wieczo...

źródło: comment_99yNAFywhBGMeICOHCnerRscxSUZoOdf.jpg

Pobierz
@Krawwo: obowiązkowo, bo trzeba dopasować długość nogawek, rękawów i najprawdopodobniej zrobić dopasowanie w talii.
Najlepiej spytać w sklepie jaką krawcową polecają. W dobrych sklepach takie poprawki masz już w cenie zakupu i na miejscu zaznaczą zmiany.
@fuser: podepnę się, mam nadzieję, że OP się nie obrazi.
Co sądzisz o garniturze bawełna 97% + elastan? Wiem, że wełna najlepsza, ale sylwetka zmienia mi się dynamicznie i potrzebuję jednorazówki na pół roku.