Wpis z mikrobloga

Kochane Mireczki, postanowiłem sobie ostatnio, ze chce kupic rower szosowy. Bardzo szybko przeszedlem do konkretnych dzialan, z-------m w listopadzie 350godzin w pracy i w miesiac udalo mi sie uzbierac 4000zl. To limit, wiecej napewno nie chce wydac, moje pytanko bo sam sie w ogole nie znam na rowerach, jaki rower moge kupic? Polecano mi Scotta Speedstera 20/30, co wy na to, dobre dla laika takiego jak ja? Kupowac teraz, na wiosne? Teraz raczej i tak nie bede jezdzil - za zimno.
#rower #pytanie
  • 8
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@lambadziarz: Ja kupiłem Speedstera 20 we wrześniu. Dostałem 15% rabatu z powodu końca sezonu. Teraz można by utargować nawet więcej. Polecam ten rower a jeszcze bardziej polecam kupowanie szosy zimą. Wtedy najłatwiej wynegocjować upusty.
  • Odpowiedz
Teraz można by utargować nawet więcej. Polecam ten rower a jeszcze bardziej polecam kupowanie szosy zimą. Wtedy najłatwiej wynegocjować upusty.

@louise_attack: Sprzedawcy dają dobre zniżki na to co im nie schodzi czyli egzotyczne marki albo niepopularne rozmiary. Czekanie na zimę w nadziei że wymarzony rower stanieje kończy się najczęściej tym że już go nie ma gdy zdecydujesz się go kupić "bo teraz wyprzedaże".
@lambadziarz: Zapytaj swojego #rozowypasek
  • Odpowiedz
@lambadziarz: Tak. Tak samo mama, ciocia. Nawet przypadkowo spotkana laska na ulicy, zawsze to pretekst żeby zagadać o coś oryginalnego i zgodnego z jej zainteresowaniami, pochwaleniem się że też jakieś masz i zauważenie że pod niektórymi względami są zgodne z jej.
Potem miłość, wesele, dzieci, pierwsza kłótnia, ostatnia kłótnia, rozwód, oskarżenie o g---t, więzienie.
Zostańmy przy siostrze, ona przed sądem pójdzie na ugodę :P
  • Odpowiedz
@lambadziarz: też kupowałem szosę jako laik i s20 nacieszyć się nie mogę. Parę osób tutaj ujeżdża takie scotty. Model 2016 jest praktycznie bez zmian i z ceną z czapy 4800, także poluj na model 2015. Scott ma przyjemne rabaty - ja w szczycie sezonu kupiłem za około ~3800 (pedały i koszyczki w gratisie i niewielki upust na paragonie).
  • Odpowiedz
@lambadziarz: kurde, pracować dziennie ok 10 godzin żeby kupić sobie ROWER. w smutnym kraju żyjemy :< za tyle pracy niemiec miałby z dwa i to na ultegrze a nie sorze. A wracając do tematu to polecam Ci zagłębić się w kwestii klas osprzętów rodzaji kół, ram itd. bo z tą wiedzą będziesz mógł wyłapać jakąś fajną używkę i może trochę zaoszczędzisz monet.
  • Odpowiedz