Aktywne Wpisy
Tywin_Lannister +986
Przypominam klasyczną zasadę: jeżeli wasza wybranka nie chwali się wami w mediach społecznościowych, a jest jedną z tych, które wstawiają dużo zdjęć - nie jesteście dla niej w tym związku istotni. Wiem, że to bardzo puste podejście, ale niestety tak to wygląda w dzisiejszych czasach.
Poczyniłem krótki, niegroźny, stalkerski rekonesans ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Anastazja wstawiła 34 publicznych zdjęć, na których jest ona lub jej chłopak, z którym
Poczyniłem krótki, niegroźny, stalkerski rekonesans ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Anastazja wstawiła 34 publicznych zdjęć, na których jest ona lub jej chłopak, z którym
Ateeeny +246
#anastazjazgrecji
Top komentarz póki co, pod newsem z Anastazja. Gdy ojkofobia wjedzie za mocno. Masz newsa o tym że w Grecji, polka została być może zgwałcona (albo i nie) przez jakiegoś hindusa po pijaku, a i tak pisz jakieś wysrywy o tym że polskie wycieruchy gwalca kobiety które chodzą w mini po ulicy xd Jak to udało się połączyć, nie wiem
Top komentarz póki co, pod newsem z Anastazja. Gdy ojkofobia wjedzie za mocno. Masz newsa o tym że w Grecji, polka została być może zgwałcona (albo i nie) przez jakiegoś hindusa po pijaku, a i tak pisz jakieś wysrywy o tym że polskie wycieruchy gwalca kobiety które chodzą w mini po ulicy xd Jak to udało się połączyć, nie wiem
#ded #samobojstwa #smuteczek