Aktywne Wpisy
bibi__ +331
Jako iż jestem już posiadaczką afly, szczęśliwa czy nie to się okaże za jakiś czas XD to chcę się pochwalić moją kobyłką (。◕‿‿◕。)
#motoryzacja #alfaromeo #alfaholicy
#motoryzacja #alfaromeo #alfaholicy
Megasuper +778
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
#gotujzwykopem #gotowanie
@karton_fajek: @cirilla1989: tak chyba zrobię. Dziki schab w taki sposób piekę zawsze, ale tak tłustej karkówki nie widziałem od dawna i dlatego mam wątpliwości. Akurat mam te worki do pieczenia, marynuję i jutro
osusz ręcznikiem papierowym a następnie cały kawałek obtocz w cukrze, włóż do naczynia na jakąś podkładkę (ostatecznie mogą był ułożone na dnie nakrętki od napojów i schowaj na 24h do lodówki
po 24h wyjmij, umyj w wodzie, wylej to co wyciekło z karkówki, naczynie też umyj, mięso osusz ręcznikiem papierowym zrób mieszkankę soli kamiennej i soli peklowej w ilości pół szklanki soli i 1 łyżka soli peklowej, mięso obtocz