Aktywne Wpisy
Wezzore-04 +929
Ale mnie w-----a ta niedziela niehandlowa. Idealnie dla mnie by było, żeby sobie dzisiaj na spokojnie zrobić zakupy na początek tygodnia. To nie k---a, planuj człowieku przed pracą z rana albo po robocie w godzinach szczytu. J---ć ten z-----y zakaz. A jeszcze bardziej j---ć tych, którzy się zaraz zlecą i będą p-------c „wystarczy zrobić w sobotę” c---a w dupę wystarczy włożyć. #niedzielahandlowa #zakupy #j------s
kapazgon +82
Dzień dobry Mirki,
Pijcie ze mną kompot! 🥂
Miłego dzionka wszystkim. (。◕‿‿◕。)
Pijcie ze mną kompot! 🥂
Miłego dzionka wszystkim. (。◕‿‿◕。)
Co myślicie o kobietach które nie stracily z wami dziewictwa ale wiecie że przymykając na to oko byście wiedzieli że dobra byłaby z niej żona?
Chodzi o to że myślałem że znalazłem idealną sobie kobietę (20 lat ja 22). Nie jest taką księżniczką itp. jest szczera i kochana. Ale wczoraj ją zapytałem o to ilu miała partnerów sexualnych odpowiedziała, że jednego rok przed naszym poznaniem się i że to jakaś patologia była mówiła (pewnie jakiś Sebix). Strasznie mnie to zabolało. jakoś się mocno męcze, że to nie ja byłem jej pierwszym. Ja specjalnie wyczekiwałem na "tą jednyną"
Ej #niebieskiepaski weźcie mnie jakoś pocieście bo #depresja a ja chyba taki trochę romantyk ( tzn. w dziejszym świecie ciota).
Co myślicie? Że w dziesiejszym świecie to nie znajdę tak dobrej ale dziewicy jak ona mi się wydaje jest?
i pytanie do męzów czy wasze kobiety straciły dziewictwo z wami?
@Noiret: doświadczenie to może mieć mężczyzna, każdy kolejny gównozwiązek i gównoruchanie w klubach r---------a psychike babie i masz z tego takie idiotki jak te co szukają atencji na wykopie i pisza mu ze jest przegrywem,
Chcesz mieć dziewicę? To sobie znajdz dziewicę - proste. Z tą zawsze będziesz myślał o tym że już ja jakiś sebek bolcował. Może jestem dziwny i p----------y ale ja też chciałbym żeby kobieta mojego życia i matka moich dzieci straciła wianek ze mną. A co do tego
@wiecejnizjednozwierze: S---------a życiowa to ktoś kto obraża innych za swoje własne zasady, jakie by one nie były. Dawanie po kątach i tworzenie ch@jowych związków(dobre się nie rozpadają) nie jest sukcesem życiowym, jak wiele karyn uważa, bo tak napisali w cosmopolitanie.
@Usmiech: Masz moralne prawo oczekiwać od partnerki tego co sam jej oferujesz. Nie jest zła, przez to że z kimś
Komentarz usunięty przez autora
Smutno mi strasznie z tego powodu bo na serio poukładana ta moja i może dlatego że była z jakimś sebixem to teraz docenia normalnego chłopaka.
A z tego co widzę 95% tutaj ma w------e czy dziewica czy nie.
ale jak do tej pory to takiej fajnej nie znalazłem. A z roku na rok ciężej będzie znaleźć bo nie będę brał 5 lat młodszej.
i fakt że szczerze powiedziała mi o tym też coś znaczy na plus
Bo po wszystkich komentarzach to zacząłem rozumieć że było minęło i może bardziej docenia mnie przez doświadczenie jakiego doznała.
I masz rację że za bardzo dojrzały emocjonalnie nie jestem.