Wpis z mikrobloga

#zwiazki #rozowepaski

Co myślicie o kobietach które nie stracily z wami dziewictwa ale wiecie że przymykając na to oko byście wiedzieli że dobra byłaby z niej żona?

Chodzi o to że myślałem że znalazłem idealną sobie kobietę (20 lat ja 22). Nie jest taką księżniczką itp. jest szczera i kochana. Ale wczoraj ją zapytałem o to ilu miała partnerów sexualnych odpowiedziała, że jednego rok przed naszym poznaniem się i że to jakaś patologia była mówiła (pewnie jakiś Sebix). Strasznie mnie to zabolało. jakoś się mocno męcze, że to nie ja byłem jej pierwszym. Ja specjalnie wyczekiwałem na "tą jednyną"
Ej #niebieskiepaski weźcie mnie jakoś pocieście bo #depresja a ja chyba taki trochę romantyk ( tzn. w dziejszym świecie ciota).
Co myślicie? Że w dziesiejszym świecie to nie znajdę tak dobrej ale dziewicy jak ona mi się wydaje jest?
i pytanie do męzów czy wasze kobiety straciły dziewictwo z wami?
  • 54
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Usmiech: Puenta jest prosta mój drogi chłopcze, znajdź sobie dziewice, zakochajcie się w sobie, zróbcie sobie dzieci i bądźcie szczęśliwi, w szczęśliwym zdrowym związku. Czyli zupełnie przeciwnie niż wszyscy tu obrażający cię. Wielce wyszczekane karyny znajdą sobie sebixów i beda plakac po nocach jak zmarnowaly sobie zycie, a panowie od "dziewica sie slabo rucha"(no ja p------e XD) znajda tepe karyny ktore beda im uprzykrzac kazda chwile zycia.
  • Odpowiedz
dziewica to najlepszy materiał na zonę XD bez doświadczenia w związkach, bez wyciągniętych wniosków które mógłby przełożyć sie na przyszly związek to nie wiem albo p----------e cnotki które postanowiły nie dać d--y do ślubu, powodzenia.

@Noiret: doświadczenie to może mieć mężczyzna, każdy kolejny gównozwiązek i gównoruchanie w klubach r---------a psychike babie i masz z tego takie idiotki jak te co szukają atencji na wykopie i pisza mu ze jest przegrywem,
  • Odpowiedz
@wrednota: część z nich tak, a część już zdążyła osiwieć. Czasem się temu dziwię, bo nie widzę, żeby były w czymkolwiek gorsze od kobiet, które mają facetów. Moze cumple potencjalnych facetów radzą om się brać za takie, co maja doświadczenie :p
  • Odpowiedz
@Usmiech: Jak się nie ma co się lubi to się trzeba starać żeby mieć to co się lubi a nie iść na kompromisy.

Chcesz mieć dziewicę? To sobie znajdz dziewicę - proste. Z tą zawsze będziesz myślał o tym że już ja jakiś sebek bolcował. Może jestem dziwny i p----------y ale ja też chciałbym żeby kobieta mojego życia i matka moich dzieci straciła wianek ze mną. A co do tego
  • Odpowiedz
A OP to zwykła s---------a życiowa, zamykam temat

@wiecejnizjednozwierze: S---------a życiowa to ktoś kto obraża innych za swoje własne zasady, jakie by one nie były. Dawanie po kątach i tworzenie ch@jowych związków(dobre się nie rozpadają) nie jest sukcesem życiowym, jak wiele karyn uważa, bo tak napisali w cosmopolitanie.

@Usmiech: Masz moralne prawo oczekiwać od partnerki tego co sam jej oferujesz. Nie jest zła, przez to że z kimś
  • Odpowiedz
@andrzejwpst: ale dzisiaj rozmawiam z kumplami co są już parę lat w związkach i ponad połowa nie rozdziewiczała swoich dziewczyn.

Smutno mi strasznie z tego powodu bo na serio poukładana ta moja i może dlatego że była z jakimś sebixem to teraz docenia normalnego chłopaka.

A z tego co widzę 95% tutaj ma w------e czy dziewica czy nie.
  • Odpowiedz
@andrzejwpst: No bardzo bym chciał znaleźc taką jak ona ale bez tej "przeszłości"
ale jak do tej pory to takiej fajnej nie znalazłem. A z roku na rok ciężej będzie znaleźć bo nie będę brał 5 lat młodszej.
i fakt że szczerze powiedziała mi o tym też coś znaczy na plus
  • Odpowiedz
@crystaldragon: czy mógłbyś się odnieść jeszcze do komentarzy zostawione przez andrzejwpst ?
Bo po wszystkich komentarzach to zacząłem rozumieć że było minęło i może bardziej docenia mnie przez doświadczenie jakiego doznała.
I masz rację że za bardzo dojrzały emocjonalnie nie jestem.
  • Odpowiedz
@Usmiech: Podążając za Twoją logiką to s--s tylko po ślubie i z jedną kobietą do grobowej deski. Pomyśl jak 'skrzywdzisz' kobietę dla której będziesz pierwszym, a rozstaniecie się z błahego powodu. Wychodzi na to, że biedaczka stanie się 'niepełnowartościowym' materiałem do budowania kolejnych związków.
  • Odpowiedz
@Usmiech: Zaraz, znalazłeś świetną dziewczynę i masz feelsy, bo miała jednego (JEDNEGO) partnera przed Tobą? Moim zdaniem trafienie na kogoś, kto spełnia nasze oczekiwania co do związku, czyli posiada zestaw pożądanych cech,a w dodatku jest odpowiedzialny i odwzajemnia zainteresowanie to, w dzisiejszym dziwnym świecie, jak wygrana w lotka, tworzysz niepotrzebne problemy, więc moja rada: zostaw tą dziewczynę, bo tylko napsujesz jej krwi, będziesz męczył siebie i ją, ewentualnie wróć do
  • Odpowiedz