Wpis z mikrobloga

#mbank #kartakredytowa #inwigilacja
Zalogowałem się do mBanku, przeglądam oferty kk. Opłata roczna 70zł, by być zwolnionym - 12k rocznie płatności kartą albo 240 transakcji. Myślę - nie ma szans, nie zrobię tyle płatności kartą, a jak sobie odpuszczę używanie debetówki, to znowu mi tam dowalą opłatę 6zł za miesiąc (jak nie zrobisz transakcji 300zł kartą). Sprawdzam ilość transakcji kartą za listopada - 18. Znów odpada. Nie będę liczył ilości transakcji karta by nie mieć opłaty...

- Ehh, nigdy nie zbuduje tej historii kredytowej...

mija 30nin i telefon z mBanku.
Dzień dobry, widzieliśmy, że przegląda Pan oferty kk. Przeglądał je Pan z ciekawości? Czy może jest Pan zainteresowany? Jakieś pytania Pan ma? Mamy zgłosić wniosek o wydanie karty?

Inwigilacja pełna gębą.

Czekam teraz na telefon w sprawie funduszy inwestycyjnych, bo je też przeglądałem
  • 10
@Redami, zależy nam, aby nasi klienci byli w pełni usatysfakcjonowani z naszych usług, a oferty przez nas przygotowywane odpowiadały im oczekiwaniom.

Pozdrawiamy,
Zespół mBanku.

Zespół mBanku, zapraszamy do dyskusji lub kontaktu bezpośredniego. Chętnie odpowiemy na pytania dotyczące naszej oferty.
@MichaelT128: Jeśli pozwolisz, że zapytam, bo pewnie masz taką. Jak wygląda kwestia spłaty karty? Znaczy się, dostaje jakiś login i hasło, by móc sprawdzić zadłużenie? Jakiś nr konta na który przelewam pieniądze?
@Redami: Dostajesz normalnie login i hasło do systemu transakcyjnego. Masz dostęp do aktualnej historii transakcji jak i wyciągów. Kartę spłacasz poprzez przelew. Możesz także ustanowić polecenie zapłaty. Wówczas Citi wysyła polecenie zapłaty do mBanku na całą kwotę zadłużenia karty lub na spłatę kwoty minimalnej (do wyboru)