Aktywne Wpisy
Nie wytrzymuje psychicznie na #emigracja. Patusy z pokoju obok, jak sobie wybierałem ubrania na jutrzejszy wepchnęli mnie "na żarty" do szafy po czym związali wyjście trytytkami. Prosiłem żeby otworzyli a oni śmiali się przez 20 minut i mówili żebym tam spał. Wpadłem w panikę i prawie tam zemdlałem. Jak się rozbeczałem to dopiero poszli do rozum do głowy i otworzyli. Szkoda że nie mogę tego rzucić bo nie będę miał za
Od kiedy odkryłem na Allegro soki tloczone z jabłek i innych owoców nie mogę się nadziwić jak mógł mi smakować te chemiczno-cukrowy ulep zwany colą XD
A taki sok nie dość że jest dobry, to jeszcze ma większość substancji odżywczych surowych owoców.
A teraz, po tych podatkach cukrowych to jeszcze ceną wygrywa, bo da się dostać 20l za 50 zł, czyli po 2,5 zł za litr.
#ciekawostki #pijzwykopem #gotujzwykopem #protip #dieta
A taki sok nie dość że jest dobry, to jeszcze ma większość substancji odżywczych surowych owoców.
A teraz, po tych podatkach cukrowych to jeszcze ceną wygrywa, bo da się dostać 20l za 50 zł, czyli po 2,5 zł za litr.
#ciekawostki #pijzwykopem #gotujzwykopem #protip #dieta
Aktywne Znaleziska
Zawiera treści 18+
Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.
Zalogowałem się do mBanku, przeglądam oferty kk. Opłata roczna 70zł, by być zwolnionym - 12k rocznie płatności kartą albo 240 transakcji. Myślę - nie ma szans, nie zrobię tyle płatności kartą, a jak sobie odpuszczę używanie debetówki, to znowu mi tam dowalą opłatę 6zł za miesiąc (jak nie zrobisz transakcji 300zł kartą). Sprawdzam ilość transakcji kartą za listopada - 18. Znów odpada. Nie będę liczył ilości transakcji karta by nie mieć opłaty...
- Ehh, nigdy nie zbuduje tej historii kredytowej...
mija 30nin i telefon z mBanku.
Dzień dobry, widzieliśmy, że przegląda Pan oferty kk. Przeglądał je Pan z ciekawości? Czy może jest Pan zainteresowany? Jakieś pytania Pan ma? Mamy zgłosić wniosek o wydanie karty?
Inwigilacja pełna gębą.
Czekam teraz na telefon w sprawie funduszy inwestycyjnych, bo je też przeglądałem
Pozdrawiamy,
Zespół mBanku.
Zespół mBanku, zapraszamy do dyskusji lub kontaktu bezpośredniego. Chętnie odpowiemy na pytania dotyczące naszej oferty.
Jak chcesz bezpłatną kartę kredytową to zainteresuj się Citi Simplicity.
@MichaelT128: A muszę u nich również mieć otwarte zwykłe konto? I wiesz może jak wypadają na tle mbanku? ;>
Pozdrawiamy,
Zespół mBanku.
Zespół mBanku, zapraszamy do dyskusji lub kontaktu bezpośredniego. Chętnie odpowiemy na pytania dotyczące naszej oferty.