Wpis z mikrobloga

Komunistyczny prokurator prowadzący procesy opozycjonistów, który w wolnej Polsce bezczelnie umorzył śledztwo w sprawie księdza pedofila z Tylawy, później prawomocnie skazanego, dziś poseł Prawa i Sprawiedliwości, bohater #4konserwy ( ͡° ͜ʖ ͡°) #nowyandrzejkryze #bekazpisu #bekazprawakow #bekazlewactwa #neuropa #polityka
l.....e - Komunistyczny prokurator prowadzący procesy opozycjonistów, który w wolnej ...

źródło: comment_vgEYJ5KttTcFJmXtQESSLspwDVe3oH8t.jpg

Pobierz
  • 69
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@lochfyne: 8 lat walki gimboprawactwa z po, układem okrągłego stołu, wsi, fbi i cia o wolność przez wrzucanie śmiesznych obrazków z kopacz i tuskiem, żeby teraz prokuratorzy ze stanu wojennego stanowili nowe prawo po nocach.

Piękne ()
  • Odpowiedz
@crab_nebula: To jak z dr Hazanem, co abortował to jego, wille się same nie zbudowały, ale jak wiatr zaczął inaczej wiać, to trzeba się dostosować. Nie mam nic do konformizmu, ale hipokryzji już nienawidzę...
  • Odpowiedz
@crab_nebula: swoją drogą - tak jakby samo wstąpienie do PZPR było głównym grzechem. Grzechem to było zostanie prokuratorem i oskarżanie opozycjonistów. To, że "przy okazji" taki "politycznie dyspozycyjny" prokurator wstąpił do PZPR to szczegół bo takie były czasy. To, że w PRL wybrał taką drogę zawodową i w stanie wojennym robił to co robił - to jest oburzające ;)
  • Odpowiedz
@Impresjonista: To samo co wyżej. Co ja ci drogi cumplu poradzę, że proste przytoczenie faktów z życiorysu tego pana odbierasz jako szkalowanie? Dobrze że teraz Andrzeja Kryże nie ma, bo też bym przytoczył pare faktów i znowu byś mnie oskarżał o szkalowanie...
  • Odpowiedz
@lochfyne: To są właśnie polackie robaki. Pomachaj im przed nosem "NARODEM KRULEM NIEBIOS", połechtaj ego, obraź imigrantów i cudzoziemców a wystawia nasmarowana dupę i możesz robić co chcesz. Dosłownie co chcesz, nawet nadawać stanowiska byłym komunistom, których robaki tak nienawidzę. To wszystko są kompleksy i tylko i kompleksy i małość tego narodu. Samego Stalina by przywitali z otwartymi ramionami jakby tylko im mówił co chcą usłyszeć na swój temat ipognoil
  • Odpowiedz