Aktywne Wpisy

Lewusx +549
24h do wyjścia.
Liga PRO otwiera przede mną drzwi, a tak naprawdę sam sobie je otworzyłem, pisząc tutaj w roku 2020, że zdobędę kartę w ciągu 3-4 lat, zdobyłem ją w 3.
Teraz mamy 2025, a ja jestem na poziomie absolutnie światowym, staje na deskach z zawodnikami Mr. Olympia.
Jaram
Liga PRO otwiera przede mną drzwi, a tak naprawdę sam sobie je otworzyłem, pisząc tutaj w roku 2020, że zdobędę kartę w ciągu 3-4 lat, zdobyłem ją w 3.
Teraz mamy 2025, a ja jestem na poziomie absolutnie światowym, staje na deskach z zawodnikami Mr. Olympia.
Jaram

źródło: IMG_4876
Pobierz
Teuvo +72
podoba mi się na tym windows 11 że jak się zawiesi explorator plików i się go ubije przez task manager bo nic innego nie da rady zrobić to wtedy znika pasek zadań, menu start, pulpit i wszystko
lata mijają a windows wciąż to samo g---o
lata mijają a windows wciąż to samo g---o
Rozumiecie, że gość Krzysztof Zalewski, przyznaje w wywiadzie że nie ogląda źródeł, ani nie czyta artykułów, tylko czyta UWAGA: komentarze i na tej podstawie stwierdza że taki "Trump to pajac na pasku Putina"?
Boje się pomyśleć czy decyzję o głosowaniu też podejmuje na podstawie komentarzy na wykopie. Xd.
A poza tym to z chęcią by doprowadził do impiczmentu trampa... Idąc na marsz albo podpisałby petycje. #polityka
źródło: temp_file1321933196326510133
Pobierz@Mateusz_Jakub_Andruszkiewicz: dla mnie skonczył sie jak poszedl w komercje, poza tym dal buzi temu z dziwna fryzurą i to w usta, fuj
jak śpiewał po metalowemu to był prawdziwy a teraz to zwykla popierdółka
@Mateusz_Jakub_Andruszkiewicz: Nieśmieszne
@Mateusz_Jakub_Andruszkiewicz: gdzie skłamał?
I niby jak go zdradzam? Upominając ludzi żeby czytali źródła? Xd
@Mateusz_Jakub_Andruszkiewicz: wstydzi się przyznać, że wykop i mikroblog to jego główne źródło informacji