Wpis z mikrobloga

#bukmacherka #tasiemka #mudkipztypuje

Jeśli kogoś to pocieszy po wczorajszej i dzisiejszej przegranej, to dwa tygodnie temu postawiłem za 2 zł taśmę z kursem ~3592,00 i nie wszedł jeden mecz – w dodatku ostatni chronologicznie, a ja wtedy spałem ( ͡º ͜ʖ͡º)( ͡º ͜ʖ͡º)

Link do wpisu: http://www.wykop.pl/wpis/15099841/bukmacherka-tasiemka-mudkipztypuje-ech-jeden-mecz-/
mudkipz - #bukmacherka #tasiemka #mudkipztypuje

Jeśli kogoś to pocieszy po wczoraj...

źródło: comment_XgzCBoch2okWSlxBDEZ57IM3SKbNXw1H.jpg

Pobierz
  • 31
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@ad1111: wstanę, zjem śniadanie, obejrzę Walking Dead i siadam do analizy ( ͡° ͜ʖ ͡°) Przed 15:00 powinienem coś wrzucić, a pewnie jeszcze wcześniej.
  • Odpowiedz
prawie 600 osób na spamliście... mudkipz zostałeś celebrytą wykopu xddd
jak lewaki i prawaki mają tych swoich marianów, steke, liberty primów i inne całki tak #bukmacherka ma mudkipza i Rumbago
  • Odpowiedz
@mudkipz: ale ja jestem naiwny k---a. Sam w to nie wierzę. Wcześniej (po AMA) uwierzyłem że będę grał surebety na żywo pomiędzy bet365 i pinnacle, wpłaciłem po 200 zł na spróbowanie czy działa do każdego z serwisów i napisałem sobie pełną aplikację zczytującą kursy i szukającą surków - i milionerem nie zostałem, bo w praktyce kursy na live tak szybko się zmieniają, że można tylko na tym wtopić. Zmiana na
  • Odpowiedz
@obcy19: jak zobaczyłem kiedyś, że na surebetach można zarobić maksymalnie około 17 zł stawiając 1000 zł to zwątpiłem. Więcej roboty i nerwów (że zmieni się kurs itp.), że nawet w to nie brnąłem :)
Zapraszam do tasiemek, to jedyny pewny sposób na zysk ( ͡º ͜ʖ͡º)
  • Odpowiedz