Wpis z mikrobloga

Zrobiłem sobie re-watch Blue Valentine i... śmiało mogę napisać, że jest to pozycja obowiązkowa dla każdego spod tagu #tfwnogf jak i #tfwnobf a w szczególności #zwiazki (przede wszystkim te młode stażem, gdzie świat widziany jest głównie przez różowe okulary). Oferuje on kubeł zimnej wody, który powinien doświadczyć każdy człowiek, który planuje założyć kiedyś rodzinę.
Serdecznie polecam wszystkim bez względu na płeć.

#film #bluevalentine #logikarozowychpaskow #logikaniebieskichpaskow

K.....o - Zrobiłem sobie re-watch Blue Valentine i... śmiało mogę napisać, że jest to...
  • 40
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Kolelo: hmm wlasnie na jutro wieczor musze wyszykowac jakis dramat a wiec nie ma co ukrywac ze mnie ratujesz tym postem. Tylko to jest bardzo mlody zwiazek i czy film o nieudanym zwiaku bedzie napewno pasowal ? zebym po tym kuble zimnej wody nie uslyszal " musze sie nad nami zastanowic " czy cos tego typu, chodzi mi o zacisniecie więzi ktora nie jest jeszcze zbyt mocna:) doradź:)
  • Odpowiedz
@DaxterPoker: Tzn w mojej opinii ten film, to film obowiązkowy bez względu na staż. To jak na niego spojrzycie tylko od Was zależy. Nie chce doradzać, bo nie znam Ciebie ani Twojej dziewczyny... ale jeśli poważnie patrzycie na Wasze relacje, to będzie on swego rodzaju drogowskazem jak podchodzić do tych relacji by tego nie spieprzyć. Film jest pokazany tak jakby na dwóch płaszczyznach- młodych ludzi o wielkich planach bezgranicznie zakochanych
  • Odpowiedz
@DaxterPoker: Po pierwszym obejrzeniu miałem dokładnie takie samo podejście jak Ty. Druga sesja z filmem zweryfikowała jednak moje podejście i już nie jestem nie jestem tak srogi w ocenie... Ale jedno jest pewne- nigdy nie można być czegoś na 100% pewnym.
  • Odpowiedz