Aktywne Wpisy
jmuhha +36
Też zgadzacie się ze mną, że żenić warto się z jedynakiem bo on przejmuje majątek swoich rodziców a faceci mający rodzeństwo są z automatu biedniejsi i walczą o zasoby z rodzeństwem, które mogliby przeznaczyć np na żonę?
#pytanie #zwiazki #rozowepaski #tinder
#pytanie #zwiazki #rozowepaski #tinder
waszym zdaniem
- lepszy jedynak 63.5% (549)
- lepiej być sama niż bez jedynaka 36.5% (315)
Vamyss +228
W pracy kurła a gdzie.
Czekamy o 6 rano na klatce schodowej na strażaków aby użyli swojego kluczyka i otwarli nam mieszkanie ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#pracbaza
Czekamy o 6 rano na klatce schodowej na strażaków aby użyli swojego kluczyka i otwarli nam mieszkanie ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#pracbaza
Poszukuję jakiegoś serialu komediowego - takiego minimum 8/10. Obejrzałem już The Office US (10/10), Friends (9/10), HIMYM (pierwsze sezony 8,5/10, potem równia pochyła, koniec to dno), BBT (6,5/10), Louie (7,5/10). Nie podeszły mi Parks and Rekreation, Co ludzie powiedzą, wszelkie Monty Pythony (nie jako serial, jako pojedyncze odcinki były dobre). Ktoś coś? Chciałbym jeszcze kiedyś ryczeć ze śmiechu, ale wszystko wydaje się miałkie, wtórne i sztuczne.
@chrystusie: @mirkobiniu: Scrubs właśnie oglądam (4.sezon), ale nie porywa mnie. Mam wrażenie że JD staje się coraz głupszy, bohaterowie są jednowymiarowi do bólu (choć w 1.sezonie zapowiadało się świetnie)
@Chanandler: @mirkobiniu: sprawdzę, dzięki!
@spontan1: próbowałem, ale jakoś mi nie podeszło:/
@MarianAlkoholik: czemu z lektorem ?