Aktywne Wpisy
Gours +41
Ja rozumiem, że Indie mając 1,4mld ludzi nie zdobyły medalu na IO, nie mają też warunków do trenowania jakiejś szermierki czy wioślarstwa. Ale dlaczego oni się nie wyspecjalizują w np. takim bieganiu? Przecież gdyby tak 50 tys. Pajeetów zaczęło biegać, to siłą rzeczy kilku by się wyróżniało i powpadałyby jakieś medale
#paryz2024 #indie
#paryz2024 #indie
dom_perignon +539
Der Onet nie potrafi przeboleć tego, że Julia dotarła do finału, więc wymyślili sobie taki tytuł.
A chodzi tylko o to, że czasami ociągała się na treningach, co denerwowało trenera.
#bekazlewactwa #konfederacja #paryz2024
A chodzi tylko o to, że czasami ociągała się na treningach, co denerwowało trenera.
#bekazlewactwa #konfederacja #paryz2024
#bekazpodludzi
@Paladin_Woodrugh: Jeśli napiszesz coś w stylu: "wszyscy ludzie to #!$%@? śmiecie, debile! Możecie mi wierzyć, bo pracowałem na mopie!" to sam się zaszufladkujesz jak kolega ze spożywczaka.
@RedBulik: Nie ma czegoś takiego jak podczłowiek. Zgłoszone!
@RedBulik: Sami sobie pewnie produkują żywność, agd i rtv. Typowy przedstawiciel myślenia:
Każdy poza mną to idiota.
Co przypomina
_Wszystkie kobiety poza moją matką, to ku***_
Wiejski sklepik, gdzie wokół niebezpieczne sebixy zrozumiem, ale Biedronki czy Tesco już nie.
@Slonx: Dobry zawód jest wyznacznikiem inteligencji.
Zawód który może wykonywać osoba w gimnazjum nie jest wyznacznikiem. Tzn. - taka osoba nie musi być głupia, ale też zawód taki nie wskazuje, by była specjalnie inteligentna i wykwalifikowany, a
@deroo: I w swoim geniuszu nie wpadłeś na to, by skonsultować się z innymi specjalistami i zacząć terapię?
O, to dopiero ciekawe. Dobry zawód jest wyznacznikiem inteligencji? A jak zdefiniujesz "dobry zawód"?
Dobry zawód to taki, który pozwala osiągnąć wysokie zarobki? Czy może taki, który pozwoli na stałe zapisać twoje nazwisko jako osoba, która przyczyniła się do rozwoju nauki, co wcale nie musi wiązać się z zarobkami? Czy może taki zawód, który pozwala na życie na poziomie, przy którym nie grozi głód, stać na zaspokojenie podstawowych potrzeb i przyjemne spędzanie
Wydaje mi się, że jest to taka sztuczna "duma" i "wyższość". Ludzie myślą, że pracując w banku na kasie są kimś ważniejszym niż sprzedawca w sklepie spożywczym. To właśnie takie osoby robią problemy.