Wpis z mikrobloga

@snsv_tanio_sprzedam: dlatego napisałam, że "ani modna, ani klasycznie elegancka". Ja tam nie jestem raczej fanką bardzo modnych sezonowych rzeczy, bo łatwo się to przejada i szybko z czegoś mega fajnego, ma się w szafie wiochę. Klasyczne rzeczy są najlepsze :) a na siniaki polecam, dobry podkład/puder/rajstopy w sprayu coś takiego. I ładne, klasyczne kiecki idzie znaleźć w dobrej cenie, tak żeby na tv i ps4 też starczylo :)
@snsv_tanio_sprzedam: wtf slub cywilny jest przede wszystkim dla was, zapytaj lepiej niebieskiego, czy w ten sposob ubraną, chce cie wziac za zone^^ zawsze komus twoj stroj bedzie za malo elegancki. Kreacja cywilnoslubna pff. A idz w przebraniu kota, ale niech niebieski wtedy pojdzie tez przebrany za np lwa, batmana, cokolwiek. raczej wazne, zebyscie fitowali do siebie (stanem umyslu:D), nie mowie ofc o kolorach, ale jesli on sie czuje na pojscie tylko
@vanila: kurna, to by było piękne, haha:D a mój niebieski mnie najbardziej lubi nago no i w ciuchach domowych, mam to szczęście, że po 6 prawie latach ciągle mu się podobam we wszystkim....przynajmniej tak mówi, jest baaaardzo przekonowujacy... Ślub w strojach teletubisiow by mi chyba fitował