Wpis z mikrobloga

@snsv_tanio_sprzedam: Jak mnie irytują takie zdjęcia... W sensie sama poza "modelki". Taka że niby jak to ja nie mam #!$%@? na to że mi ktoś fotę robi. Popatrzę się na podłogę, podłubię sobie w nosie bo w sumie co z tego... I potem to "co z tego" ląduje w takim miejscu jak to albo na FB po to aby wzbudzić atencję...
@Panterka123: @szalonenozyczki: @skifcha: Nie każda kobieta chodzi na co dzień w sukienkach. Jak ktoś nigdy nie zakłada sukienek, to taki ubiór będzie dla niego elegancki i dziewczyna będzie w nim dla siebie, znajomych, rodziny i przyszłego męża wyglądała wyjątkowo, a przecież chyba właśnie o to chodzi? Dla Was to będzie zwyczajne, więc będziecie potrzebowały czegoś więcej. Śmieszy mnie ten wielki ból dupy ostatnio o ubiór na śluby. Jakiś czas
@snsv_tanio_sprzedam: Bez tych czarnych rajstop, czarne rajstopy to chyba najgorsze co mozna dobrac do takiej subtelnej sukienki.

Z tego co wyczytalam w komentarzach, to Ty masz byc panna mloda... W takim razie jak pisano wyzej za malo elegancko, chyba ze sukienka bedzie z jakiegos innego materialu, ale mimo wszystko kroj jest bardzo prosty - bardzo ladny i skromny przy tym. W dobrym kierunku szukasz :)
Jak mnie irytują takie zdjęcia... W sensie sama poza "modelki". Taka że niby jak to ja nie mam #!$%@? na to że mi ktoś fotę robi. Popatrzę się na podłogę, podłubię sobie w nosie bo w sumie co z tego... I potem to "co z tego" ląduje w takim miejscu jak to albo na FB po to aby wzbudzić atencję...

@enzojabol: xD no jak można