Aktywne Wpisy
Wrrronika +20
Kiedyś byłam w stanie pisać z ludźmi przez 6-7 godzin dziennie.
Na przerwach, po szkole, w trakcie odrabiania lekcji, a potem jeszcze przed snem rozmawiać przez kilka godzin, przez telefon.
Teraz mam problem nawet by odpisać swoim przyjaciołom.
Nie wiem z czego to wynika, ale chciałabym by wróciła mi energia i chęć do rozmów, bo zawsze to lubiłam. Głównie przez ciekawość do świata. Rozmowy z ludźmi pozwolily mi wyjsc z cynizmu i zrozumiec, ze
Na przerwach, po szkole, w trakcie odrabiania lekcji, a potem jeszcze przed snem rozmawiać przez kilka godzin, przez telefon.
Teraz mam problem nawet by odpisać swoim przyjaciołom.
Nie wiem z czego to wynika, ale chciałabym by wróciła mi energia i chęć do rozmów, bo zawsze to lubiłam. Głównie przez ciekawość do świata. Rozmowy z ludźmi pozwolily mi wyjsc z cynizmu i zrozumiec, ze
dabi +44
przezyjmy to wspólnie jeszcze raz, jak swiat sobie dał splunąc w twarz przez zydowsko-chinski wirusik
#covid19 #covid #heheszki #dziendobry
#covid19 #covid #heheszki #dziendobry
Chciałem się jedynie wygadać, bo nie mam do kogo.
Lvl 26, Mieszkam sam.
Praca mnie pochłania.
Dziewczyny - 0. Nigdy nawet za rękę nie trzymałem. Null.
Koledzy - wszystkie kontakty się rozmyły. Kilka razy do roku zaglądałem do jakiś znajomych, ale widzę, że zamulam i chyba sobie odpuszczę.
Miałem coś więcej napisać, ale tylko powiem, że złamało mnie ostatnio jak się sąsiadka spytała czy nie szkoda mi młodości. :(
Miałem nie dawać #feels , bo myślałem, że już się pogodziłem z takim stanem, ale pisanie o tym jest dla mnie trudne.
#tfwnofriends #tfwnogf
@Sudokuu: Nie, powiedziałem że mi w ogóle nie szkoda (i wydawało mi się wtedy że to prawda)
@Smartek: Nie mam pytań, bo ja żadnej konkretnej pomocy nie chcę. Chciałem jedynie, by ktoś coś odpowiedział. Usłyszeć jakikolwiek odzew.
@robertx: Lubię to co robię, jednak praca nie daje mi już takiej satysfakcji jak kiedyś.
@TurboBlejzer: Jestem pewien,
@lunam: Nie mam zaufania co do kolorów pasków.
Po prostu wyobrażam sobie, że gdybym ja była w takim stanie, to bardzo chciałabym, żeby ktoś
"Po prostu wyobrażam sobie, że gdybym ja była w takim stanie, to bardzo chciałabym, żeby ktoś mi pomógł. "
Ja tutaj mam jeszcze bardziej wyrafinowaną zachciankę. Chcę aby ktoś mi pomagał, bo atencja się musi zgadzać i jednocześnie nic nie chcę zmienić. Chcę zjeść ciastko i mieć ciastko.
Ehh..
jest mi dobrze= nic nie zmieniam
jest mi źle= zmieniam
Zmień nastawienie, bo chyba się gdzieś pogubiłeś. Atencja musi się zgadzać? Więc jednak coś czujesz, chociaż to dobre.
Poza tym nie oczekuję nic w zamian, w sumie tylko tego, żebyś lepiej się poczuł sam ze sobą. ʕ•ᴥ•ʔ
wolna chata, zawsze jakaś chętna się znajdzie ( ͡º ͜ʖ͡º)