Wpis z mikrobloga

Na gry online w komentarzach ameby umysłowe pod Battlefrontem

hurr durr tylko 4 mapy....

#!$%@?, tak trudno zrozumieć że nie 4 mapy tylko 4 lokacje? strefy klimatyczne?planety?
masz debilu 16 map po 4 na tryb, piszą to wyraźnie. Dodać należy że każda mapa to nie filler tylko zmontowane od podstaw środowisko żeby ZAPOBIEC wtórności i odcinania kuponów od jednej dużej mapy, ale nie bo

czytanie zawsze słabo szło w szkole i w ogóle to mam dysleksje umysłową i nie potrafię się skupić na tekście na dłużej niż 3 linijki...

jak czytam tych idiotów to miecz świetlny otwiera się w kieszeni ( ͡º ͜ʖ͡º)
#pcmasterrace #gry #starwars #buldupy #ps4 #xboxone
  • 19
  • Odpowiedz
@MrTofu: EA of kors. Ja nie chce się wykłócać o cenę tych gier bo zdaje sobie sprawę z tego że 100 zł za każdą z nich w dniu premiery to aż nadto. Moje osobista ocena tego jest taka;
Battlefront wychodzi ponownie po 11 latach.
Wygląda obłędnie i tak samo brzmi.
Gra się przyjemnie.
Jak na moje wymagania dotyczące kontentu w tego typu grze (SW) to dostaje wszystko czego potrzebuje.
Bitwa o
  • Odpowiedz
@Szumny: że ile map?! chyba jak wykupisz seasson pass i wsio co oferują...
swoją drogą jestem ciekaw jak za rok EA wyłączy serwery battlefronta (lub realniej za 2 lata jak wydadzą wsio co wycieli z gry na rzecz DLC) bo przecież mogą to zrobić co nie? :)
a za ile kupię bitwy w kosmosie?
albo galactic conquest?
albo wojny klonów?
a za ile kupić mam bitwę na Jakku? - a no
FightingCookie - @Szumny: że ile map?! chyba jak wykupisz seasson pass i wsio co ofer...

źródło: comment_M8EVgcM8Ne00etaR9kAfP6f6ehDOOC7o.jpg

Pobierz
  • Odpowiedz
Serio czego wy oczekujecie xD

@Szumny:

yyy.... WOJNY KLONÓW TAK NA PRZYKŁAD? bo ja wiem taka bitwa o Geanosis fajnie brzmi? albo bitwa nad Coruscant? a nie poleciałem.. to będzie pewnie osobna gra z bitwami w kosmosie za kolejne 150 zł i 220~ na konsole!
  • Odpowiedz
@Szumny: fajna gra, ale wg mnie nie jest warta pelnej ceny i sprawia wrazenie takiej, że sie szybko znudzi. Sam ogram 10h z Ea Access i aktualnie mi starczy. Kupie moze na wiosne jak bedzie odpowiednio tansza i nie bedzie w co grac.
  • Odpowiedz
@Szumny: 4 lokalizacje fakt, ale jeśli ktoś gra główne ten tryby 20vs20vs (tak jak ja) to męczy ciągle 4 mapy na krzyż. To jest faktycznie słabe, mimo że gra mi się bardzo przyjemnie, a beta rozczarowała. Nawet nie wiem kiedy zleciało mi 10h z EA Access z wczesnego dostepu.
Aktualnie jestem w rozterce czy kupować czy nie ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@FightingCookie: bitwy z prequeli to brud spod paznokci przy bitwie o hoth to raz. Grałeś w betę w ogólę? widziałęś jakiekolwiek materiały poza wspominanymi przez ciebie trailerami?
Bitwa o Jakku jest za free tak czy tak bez względu na preorder
wszystko to co zajebiście powyliczałeś(galactic conquest który był fillerem do bólu xD etc) nie uchroniło dawne battlefronty przed śmiercią serwerów bo ludziom się to zwyczajnie nudziło po paru godzinach(10 h max).
  • Odpowiedz
@Szumny: eeeeeeeeeeeeee czyli bitwa na Geanosis to gówno w porównaniu do Hoth której nie mogli zbalansować?
i grałem w to "coś" zwane Battlefrontem :)
I "co ty mi tu #!$%@? imputujesz?", że serwery Battlefronta 2 były EA? :D prywatne były i wciąż są a nowy battlefront za tonę kasy nie daje tej opcji i teraz napiszę to spokojnie i powoli:
ŻADEN z S E R W E R Ó W które
FightingCookie - @Szumny: eeeeeeeeeeeeee czyli bitwa na Geanosis to gówno w porównani...

źródło: comment_aK5r15taTmWLjYPYTCweoxYPKCcD6nPf.gif

Pobierz
  • Odpowiedz
@Szumny: a ty oceniając ludzi na gry online którzy faktycznie mogą mieć racje do gry której cytując "brakuje zawartości i czegokolwiek co by mogło powodować by po 2 dniach znów odpalić grę :)" tłumacząc swobodnie z eng komentarzy jak i tych nawet na gry online :D
  • Odpowiedz
@FightingCookie: ale zdajesz sobie sprawę z tego ze to rozbija się o małą liczbę unlockow ? Które obchodzą 80% graczy tylke co śnieg w Alpach? BTW komentarz powyżej jest nie po polsku
  • Odpowiedz
@Szumny: i o ilość zawartości gry? ilość map? hurr durr ale tyle trybów.. tiaa... a unlocki też by były nawet dla większej liczby ludzi by odczuwali rozwój w grze nie tylko przez to, że lepiej pamiętają te małe mapy ale mają dostęp do większej ilości zabawek ale po co.. starczy, ze dice z gotowym silnikiem dało dźwięki - które mniej niż świetne nie są - i grafiką która mniej niż dobra
  • Odpowiedz
@Szumny: starczyło napisać, że się nie zgadzasz i warto by było już skończyć tą bezsensowną dyskusję - bo fakt ja sensu nie widziałem od troszku czasu tu pisać ale fajnie pohejcic grę na którą tak długo się czekało. Nawet kurde na początku faktycznie chciałem kupić ją! ^^ - chyba, że faktycznie się zgadzasz ze mną co do gry w co wątpie( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@FightingCookie: gadzam się w 60% z tym co piszesz. Reszta to kwestia osobistych preferencji i odczuć. Ja jestem wielkim fanem uniwersum i łykne w sumie większość tego co mi podsuną. plus mi wszystkie gry multi nudzą się po 30 h wiec ja za kupnem tego czuje się ok
  • Odpowiedz