Aktywne Wpisy
inko-gnito +11
Ktoś rozumie ten fenomen posiadania jak największej ilości samochodów w polskich domach? Coraz częściej widzę sytuacje, gdzie liczba samochodów=liczba dorosłych mieszkańców+1 i jeszcze do tego traktor xD
Niektóre podwórka wyglądają jak komisy. Znakiem szczególnym tych komisów jest wiek aut. Wszystkie auta są pełnoletnie lub zbliżają się do pełnoletności.
#motoryzacja #samochody #polska
Niektóre podwórka wyglądają jak komisy. Znakiem szczególnym tych komisów jest wiek aut. Wszystkie auta są pełnoletnie lub zbliżają się do pełnoletności.
#motoryzacja #samochody #polska
NarcoPolo +5
Aktualizacja. Pije już 9 dzień. Codziennie koło półtora litra. Nie ćpam 6 dzień. Jedyny kontakt mam x kolegą z psychiatryka. We łbie się kręci, łapy chodząm. Nie polecam tego ścierwa
#alkoholizm
#alkoholizm
#!$%@?, tak trudno zrozumieć że nie 4 mapy tylko 4 lokacje? strefy klimatyczne?planety?
masz debilu 16 map po 4 na tryb, piszą to wyraźnie. Dodać należy że każda mapa to nie filler tylko zmontowane od podstaw środowisko żeby ZAPOBIEC wtórności i odcinania kuponów od jednej dużej mapy, ale nie bo
jak czytam tych idiotów to miecz świetlny otwiera się w kieszeni ( ͡º ͜ʖ͡º)
#pcmasterrace #gry #starwars #buldupy #ps4 #xboxone
@Szumny: I to jest twoim zdaniem dużo jak na grę za 150 zł?
Battlefront wychodzi ponownie po 11 latach.
Wygląda obłędnie i tak samo brzmi.
Gra się przyjemnie.
Jak na moje wymagania dotyczące kontentu w tego typu grze (SW) to dostaje wszystko czego potrzebuje.
Bitwa o
@Szumny: przecież gol to siedlisko raka nie gorsze od wykopu ( ͡° ͜ʖ ͡°)
swoją drogą jestem ciekaw jak za rok EA wyłączy serwery battlefronta (lub realniej za 2 lata jak wydadzą wsio co wycieli z gry na rzecz DLC) bo przecież mogą to zrobić co nie? :)
a za ile kupię bitwy w kosmosie?
albo galactic conquest?
albo wojny klonów?
a za ile kupić mam bitwę na Jakku? - a no
@Szumny:
yyy.... WOJNY KLONÓW TAK NA PRZYKŁAD? bo ja wiem taka bitwa o Geanosis fajnie brzmi? albo bitwa nad Coruscant? a nie poleciałem.. to będzie pewnie osobna gra z bitwami w kosmosie za kolejne 150 zł i 220~ na konsole!
Aktualnie jestem w rozterce czy kupować czy nie ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Bitwa o Jakku jest za free tak czy tak bez względu na preorder
wszystko to co zajebiście powyliczałeś(galactic conquest który był fillerem do bólu xD etc) nie uchroniło dawne battlefronty przed śmiercią serwerów bo ludziom się to zwyczajnie nudziło po paru godzinach(10 h max).
i grałem w to "coś" zwane Battlefrontem :)
I "co ty mi tu #!$%@? imputujesz?", że serwery Battlefronta 2 były EA? :D prywatne były i wciąż są a nowy battlefront za tonę kasy nie daje tej opcji i teraz napiszę to spokojnie i powoli:
ŻADEN z S E R W E R Ó W które
chyba nie wiele wiesz o projektowaniu czegokolwiek poza rozległymi postami typie