Wpis z mikrobloga

@zdechly_jez: w jakiej okolicy szukasz??

Jeśli masz w podpowiedzi drzewo w kształcie litery, to i tak nieźle, u mnie wiele starszych leśnych skrzynek ma w podpowiedzi po prostu "tree" ;p

z czasem nabierzesz doświadczenia i poznasz charakterystyczne sposoby chowania dla poszczególnych keszerów, wielu ma swój "firmowy" sposób
@ksy3: w okolicach mojego miasta Głogowa :) ta skrzynka była akurat w Rudnej-Polkowice :) irytacja potężna - 1,5h chodziłam ze znajomymi i szukaliśmy tego :) frajda przeogromna jak się coś znajdzie a tutaj lipa :(
@zdechly_jez: nie ma się co denerwować, zwróć uwagę na to ile skrzynek odkryła osoba, która założyła tą, której dziś nie znalazłaś.

Zakładać własną po znalezieniu zaledwie 9, to trochę szaleńcze (sam na 104 znalezione, założyłem 2 (przyjąłem, że po każdych 50, będę zakładał swoją), ale przynajmniej mogę powiedzieć, że ludzie są zadowoleni, bo jednak po 100 różnych skrzynkach ma się jakieś doświadczenie).

Zalicz najpierw wszystkie w promieniu 20 km od Głogowa
@ksy3: jak się okazało byłam w wyznaczonym miejscu, ale skrzynki już chyba nie ma :) dzięki za wszystkie rady zamierzam skorzystac :) i przy najbliższym wolnym czasie jadę odkrywac dalej :)