Aktywne Wpisy

bArrek +32
Zakochałem się w dziewczynie z wykopu

Sin- +212
Landlordzi i nauka życia dla młodzieży xD
Pamiętajcie młodzieży. Prawdziwe życie to uprawianie prostytucji albo zostanie patoinfluencerem z MMA. Wówczas stać Was będzie na mieszkania i dyktowanie cen takim g*wno zawodom jak strażak czy pielęgniarka.
Wolny rynek mordo! Elo!
#gospodarka #nieruchomosci #mieszkanie
Pamiętajcie młodzieży. Prawdziwe życie to uprawianie prostytucji albo zostanie patoinfluencerem z MMA. Wówczas stać Was będzie na mieszkania i dyktowanie cen takim g*wno zawodom jak strażak czy pielęgniarka.
Wolny rynek mordo! Elo!
#gospodarka #nieruchomosci #mieszkanie
źródło: IMG_4667
Pobierz

Z 6 keszy w mojej okolicy znalazłam 3 - w tym jeden rozwalony w częściach (ogarnełam go jak tylko mogłam).
Bardzo fajna zabawa :) polecam Zdechły Jeżu
Jeśli masz w podpowiedzi drzewo w kształcie litery, to i tak nieźle, u mnie wiele starszych leśnych skrzynek ma w podpowiedzi po prostu "tree" ;p
z czasem nabierzesz doświadczenia i poznasz charakterystyczne sposoby chowania dla poszczególnych keszerów, wielu ma swój "firmowy" sposób
Zakładać własną po znalezieniu zaledwie 9, to trochę szaleńcze (sam na 104 znalezione, założyłem 2 (przyjąłem, że po każdych 50, będę zakładał swoją), ale przynajmniej mogę powiedzieć, że ludzie są zadowoleni, bo jednak po 100 różnych skrzynkach ma się jakieś doświadczenie).
Zalicz najpierw wszystkie w promieniu 20 km od Głogowa