Aktywne Wpisy

carlosglog +868
Mirki, nie szukam plusów ale chcę gdzieś to zostawić. Może to pomoże.
W piątek mój brat wyszedl na rower.. wywrócił się. Obdarł lekko kolana, trochę ciuchy i umarł. Uderzył w coś głową, krwiak, brak przytomności i śmierć. Oczywiście nie miał kasku.
Mój najmłodszy brat, 31 lat. Był chłop nie ma chłopa.
Pociesza mnie fakt że zdrowy bez nałogów i oddał to co najcenniejsze. Serce płuca wątroba nerki kość udowa. Ktoś będzie szczęśliwy..
W piątek mój brat wyszedl na rower.. wywrócił się. Obdarł lekko kolana, trochę ciuchy i umarł. Uderzył w coś głową, krwiak, brak przytomności i śmierć. Oczywiście nie miał kasku.
Mój najmłodszy brat, 31 lat. Był chłop nie ma chłopa.
Pociesza mnie fakt że zdrowy bez nałogów i oddał to co najcenniejsze. Serce płuca wątroba nerki kość udowa. Ktoś będzie szczęśliwy..

Ibiryd +343
Kilka dni na X i chłop spotkania z posłami urządza. To się nazywa skuteczność - nawet PSL takiej nie ma.
Rozmowa z Panią Kasią umówiona ( ͡°( ͡° ͜ʖ( ͡° ͜ʖ ͡°)ʖ ͡°) ͡°)
#mickpl #nieruchomosci
Rozmowa z Panią Kasią umówiona ( ͡°( ͡° ͜ʖ( ͡° ͜ʖ ͡°)ʖ ͡°) ͡°)
#mickpl #nieruchomosci
źródło: IMG_7160
Pobierz

Bo czegoś tu nie rozumiem. Jakaś spółka araw robi dla miasta nowy miejski serwis www, pomijam że nie ma przetargu na www.
Nikt nie potrafi mi odpowiezieć po co powstała nowa strona, skoro "stara" miała raptem 2 lata...
Ale tak - oni (araw) też zarządzają miejską stroną, wpuszczają na nią reklamy komercyjne - to już jest dla mnie niezrozumiałe i w sumie szokujące - na żadnej miejskiej stronie tego nie widzialam.
Część artykułów jest o wyposażeniu wnętrz... o co cho?
pod spółkę podczepiają się jakieś firmy krzaki z nieistniejącymi stronami www, które zapewne dostają kasę za "konsalting" - w stylu klaster kreatywny :D WTF? Ktoś coś? Może jakiś #csiwykop ?
Dla mnie o kompletnie niezrozumialem.
Na podstawie art. 2 ust. 1 ustawy o dostępie do informacji publicznej z dnia 6 września 2001 r.
(Dz. U. Nr 112, poz. 1198) zwracam się z prośbą o udostępnienie informacji w następującym
W dodatku zapytaj się o BIP, bo też chyba nie prowadzą, a powinni.
@margitsziget:
@TenebrosuS: udostępnią, tylko 90% informacji będzie ukryte. W ogóle nie do wiary, że ktoś się tym interesuje w tym mieście. Ale to tylko wyjątek potwierdzający regułę.