Wpis z mikrobloga

@enforcer: Aha. I czy jest jakakolwiek przesłanka, że nie miały z tym nic wspólnego czuwające wężowe istoty - reptylianie czy inne Annunaki z Nibiru? ( ͡° ʖ̯ ͡°) Może czas już się dopełnił?

@enforcer: To rząd tak twierdzi, a rządy kłamią m.in. po to by nie wywoływać paniki. Możliwe, że na naszych oczach rozegrała się bitwa prastarych istot, a my w zasadzie zobaczyliśmy tylko tę małą część, która przez ogrom zniszczeń przeniknęła do naszego wymiaru. Nie wiem czy to prawda, ale nie można tego wykluczyć.
@neib1: w tym drugim wpisie dałem taki opis bo póki co to jest oficjalna wersja, nie będę się ośmieszał domysłami, chociaż zwykły szarak i tak prawdy nie pozna nawet jakby była inna...
A jakby to był film nakręcony żelazkiem na gazie w lodówce to by było stękanie, że znów słaba jakość, że na sprzęt nie stać, hurr durr, w telefonach kamery mam lepszie a Ci gównem nagrywajo.

Wykopkowi nie dogodzisz.

@jucio: nie chodzi o to, tylko że taki dziwny przypadek? Mieli wypasioną kamerę HD ze sobą, bo żeby w takiej jakości w nocy film nakręcić to musieli mieć szpej na wypasie.