Aktywne Wpisy
wyslij_nudeski +493
Zmieniło się wszystko. Poza Starym.
Zmienił się mental, problemy, leki, diagnozy.
W sumie to człowiek wiedział, że to jebnie, ale myślał, że jeszcze spokojnie sobie 10 lat pożyje. A tu proszę, wątpliwości co do ewentualnego życia. Nie z powodu psychiki.
Zdiagnozowali u mnie coś pomiędzy zespołem Ehlersa-Danlosa a zespołem Marfana. Nie googlujcie. W skrócie chodzi o to, że mój organizm jest gównem, bo nie działa produkcja kolagenu. A kolagen jest w całym
Zmienił się mental, problemy, leki, diagnozy.
W sumie to człowiek wiedział, że to jebnie, ale myślał, że jeszcze spokojnie sobie 10 lat pożyje. A tu proszę, wątpliwości co do ewentualnego życia. Nie z powodu psychiki.
Zdiagnozowali u mnie coś pomiędzy zespołem Ehlersa-Danlosa a zespołem Marfana. Nie googlujcie. W skrócie chodzi o to, że mój organizm jest gównem, bo nie działa produkcja kolagenu. A kolagen jest w całym
mistejk +227
Mam kartę graficzną AMD Radeon HD 8670M.
Co wpisać w terminalu, żeby zainstalować takie sterowniki?
Kiedyś Mirki mi pomogły z podobnymi sprawami, liczę na pomoc i teraz ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@costom: hurr durr, linux ani trochę nie jest gorszy od Windowsów a na kompie zero różnic, fejsik i poczta działa. Taaa.
sed -i s/main/"main contrib non-free"/g /etc/apt/sources.list
apt-get update
apt-get install firmware-ralink
@M4ks: tobie windows działa bez instalowania sterowników, nie? (✌ ゚ ∀ ゚)☞
@psi-nos: no tak szczerze, to tak.
Tak jak autorowi posta.
@psi-nos: no nie, bo zwyczajnie system te sterowniki miał, a potem ściągnął co trzeba.
@fervi: nowszą wersja zapewne.
@psi-nos: jak to mowia - linux is free if you time is worthless.
Poza tym skad wiesz, co sie dzieje, jak nie kompilujesz wszystkiego sam? ( ͡° ͜ʖ ͡°)
W przypadku Debiana nie trzeba kompilować, cały proces jest automatyczny. Chociaż zawsze można.
@fervi: jasna sprawa, zawsze wszystki na linuksie lepsze, GIMP też bije Photoshopa na głowe, stara spiewka ( ͡º ͜ʖ͡º)
@fervi: wow! Tylko skad wtedy masz pewność, co się dzieje? Nie masz.
@mati75: a co, od razu w kodzie binarnym pisze? Ale cię ktoś oszukał ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@psi-nos: jakbyś kiedyś pytał co robie z wolnym czasem zaoszczędzonym przez nieużeranie się z linuksami na dektopach - to już wiesz ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Oczywiście, że co Linuksowe to lepsze. Na smartfonie odpalisz Linuksa, a Windowsa tak średnio