Aktywne Wpisy
kiszczak +744
Mireczki pijcie ze mną kompot. Własnoręcznie zrobiłem siedzisko z palet na balkon. Dla niektórych to pewnie nic takiego, ale jestem po porażeniu czterokonczynowym, mam niewydolne serce, wątrobę i nerki. Dla mnie to wyczyn niczym zdobycie Mount Everest i jestem z siebie zajebiście dumny( ͡º ͜ʖ͡º)
#chwalesie #balkon
#chwalesie #balkon
monox12 +245
Najspokojnieszy kibic w Polsce w tym momencie
#mecz
#mecz
Dziś mam dla Was mój niedawno odkryty bardzo fajny wynalazek - mydło dermatologiczne Dermaglin z zieloną glinką kambryjską.
+ cena (12/13 zł w Rossmannie)
+ wydajność (przy codziennym myciu twarzy rano i wieczorem starczy spokojnie na 3 miesiące)
+ likwiduje wypryski (100% eliminacji wągrów!)
+ wspaniale oczyszcza cerę
+ łagodzi zaczerwienienia i całkowicie redukuje te mniejsze
+ delikatnie nawilża i uelastycznia skórę twarzy (najbardziej to się czuje rano - myjesz twarz wieczorem, idziesz spać, a rano masz na twarzy dodatkową warstewkę "tłuszczu" pachnącego mydłem)
+ wygodne w użyciu, fajnie się pieni
- dziwny zapach (ja mam mieszane uczucia co do niego, raz mi się podoba, raz nie)
- po zmyciu pozostawia dziwne uczucie na twarzy, jakby ściągnięcie, ale nie do końca, które na szczęście po chwili znika
- po kilku pierwszych użyciach wszystkie wypryski wychodzą na wierzch, dopiero później znikają
- nie działa od razu, pierwsze efekty są widoczne dopiero po tygodniu/dwóch (zależy od stanu cery)
Generalnie - polecam, w moim przypadku jeszcze tydzień lub dwa i buzia będzie gładziutka jak u niemowlaka. :D
7,5/10
#mirabelkipolecajo #kosmetyki #uroda
Komentarz usunięty przez moderatora
Ale i tak kupie mydelko :3
Fajnie ze czasem jakis urodowy protip wejdzie do goracych
Komentarz usunięty przez moderatora
Do mycia twarzy mam też przetestowany żel z zieloną
dowód na to, że wykopowicze to pryszczate stuleje ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@scharlottka: a ja lubie to mydło. Świetnie wygląda, w ogóle nie rozmięka jak leży w mydelniczce, no i każdy kto się nim myje ma zagwozdke czy czarna woda bierze się z tak brudnego ryja..
@Blaskun: 100zl? :)