Aktywne Wpisy
Siemka, mordeczki czy ktoś z was się orientuje czy są jakieś zdalne uczelnie na których nie trzeba się jakoś wybitnie uczyć (najlepiej w ogóle xd)? Nauka idzie mi tragicznie, biłam na studiach 2 razy i za każdym razem materiału było tyle że nie wydalałam psychicznie a nie ma mnie na tyle żeby się pytać po ludziach czy mają jakieś przecieki. Ciekawi mnie to czy są jakiekolwiek studia za które się po prostu

Rv0000 +7

#grybezpradu #planszowki #grajzwykopem #gryplanszowe
Reszta osób spod tagów pewnie też poleci.
Jak przedstawisz konkrety to łatwiej. A tak to: Summoner Wars, Smallworld, Eldritch Horror, Robinson Crusoe, Tzolk'in, Suburbia, Abyss, Osadnicy: Narodziny Imperium, Świat Dysku: Ankh-Morpork, Blood Bowl: Menedżer Drużyny, Star Realms, Wysokie Napięcie i jeszcze parę innych
a jeśli na razie w nic poza szachami, warcabami, scrabble i monopoly (tak zakładam, bo inaczej tak głupio byś się nie pytał ( ͡° ͜ʖ ͡°)ノ⌐■-■) to koniecznie:
Osadnicy z Catanu
Wsiąść do Pociągu
Carcassonne
(⌐ ͡■ ͜ʖ ͡■)
do tej pory grałem w Szczęść Boże, monopoly, eurobiznes ( ͡° ͜ʖ ͡°), makao, prawo dżungli, coś że star Wars i jednorazowo jakieś gry których tytułów nie pamiętam
Zdecydowanie polecam #osadnicyzcatanu - jeszcze nie spotkałem osoby (bez większego doświadczenia z planszówkami), której by to nie wciągnęło
Komentarz usunięty przez autora
https://www.youtube.com/channel/UCf_b6FbYA_opZ2bSb35U7VA