Aktywne Wpisy
spieshy +974
ktoś mi wytłumaczy dlaczego mimo SPRZECIWU znacznej części społeczeństwa, KTOŚ nadal debatuje nad wprowadzeniem kredytu 0%? to jest #!$%@? jakiś absurd
#nieruchomosci #policja
#nieruchomosci #policja
rafal-heros +16
#demografia
#nieruchomosci
Rozwala mnie argument że dziecko to drogie hobby.
Rok 1997. Średnia naszych rodziców 1300 zł
Buty Nike 200 zł
#nieruchomosci
Rozwala mnie argument że dziecko to drogie hobby.
Rok 1997. Średnia naszych rodziców 1300 zł
Buty Nike 200 zł
#bandera #ukraina
@R2D2_z_Sosnowca: I to jest jak najbardziej poprawna reakcja. Najgorsze co może się stać to budowa muru pomiędzy nami, a nimi. Poza tym każdy kraj ma "wielkich ludzi" od których sąsiednie narody doznały krzywd. Tylko w kontekście Polski to Niemcy mają Bismarka, Szwedzi Karola X Gustawa, a my Piłsudskiego.
Komentarz usunięty przez autora
http://www.wykop.pl/wpis/14770503/
Tu nie chodzi o żadnych Polaków. Takie postawienie sprawy jest absurdalne.
@maniac777: Znanych jest wiele symboli walki o niepodległość. Ostatnio najbardziej w modzie jest chyba taki:
Warto zwrócić uwagę, że kult Ustaszy zataczał i wciąż zatacza, choć poza sferą oficjalną znacznie szersze kręgi niż kult banderdżihadystów na Ukrainie. Ten drugi bowiem miał początkowo i ma historycznie jedynie charakter lokalny.
Po drugie kraje na przestrzeni czasu się zmieniają czego najlepszym przykładem jest przytoczona przez Ciebie Chorwacja. Czasem dzieje się to bardzo szybko, czego przykładem są na przykład nazistowskie Niemcy.