Aktywne Wpisy
milmigu +34
#tinder #badoo #seks
Po zakończeniu wieloletniego związku z niedojrzałym emocjonalnie facetem, uzależnionym od gier postanowiłam zaszaleć na tinderze. Nie planowałam, że tak to będzie wyglądać, ale właśnie zaliczyłam ruchanie życia, nie wiedząc, ile dotychczas mnie ominęło. Bezwstydnie po X latach bycia zaszczutą dziewczynką ze wsi pozwoliłam sobie na serie orgazmów.
Facet 9 lat starszy. Ja pierwsza do niego zagadałam, że ma "cute loczki". Zmieniliśmy komunikator, później gadaliśmy przez telefon ponad 3h. Typ
Po zakończeniu wieloletniego związku z niedojrzałym emocjonalnie facetem, uzależnionym od gier postanowiłam zaszaleć na tinderze. Nie planowałam, że tak to będzie wyglądać, ale właśnie zaliczyłam ruchanie życia, nie wiedząc, ile dotychczas mnie ominęło. Bezwstydnie po X latach bycia zaszczutą dziewczynką ze wsi pozwoliłam sobie na serie orgazmów.
Facet 9 lat starszy. Ja pierwsza do niego zagadałam, że ma "cute loczki". Zmieniliśmy komunikator, później gadaliśmy przez telefon ponad 3h. Typ
Bobby_Peru +169
„nie pis was będzie ruchał, nie platforma, śmieszne polaczki, sami się będziecie ruchać”
Krakus. Polska Marka Premium. Dopiero co namolnie promowana w mediach, dokładnie ta „Polska” szynka, w dokładnie tym opakowaniu.
Ta sama ulica, dwa różne sklepy, 50 metrów odległości, czwartek, sobota. Nie patrzyłem na drobną różnicę w cenie „za kilogram”, bo każda sieć se ustala po swojemu i liczę się z tym, że w jednym może być ten sam produkt taniej,
Krakus. Polska Marka Premium. Dopiero co namolnie promowana w mediach, dokładnie ta „Polska” szynka, w dokładnie tym opakowaniu.
Ta sama ulica, dwa różne sklepy, 50 metrów odległości, czwartek, sobota. Nie patrzyłem na drobną różnicę w cenie „za kilogram”, bo każda sieć se ustala po swojemu i liczę się z tym, że w jednym może być ten sam produkt taniej,
2. Idź na dworzec, kup bilecik, bez pośpiechu
3. Zauważ dziewczynę, która nie może dogadać się przy kasie, bo pani nie zna angielskiego
4. Can I help You?
5. (Twój angielski nie jest za mocny)
6. Zdobądź atencję, pomoc tak motzno wow, wyciągnij potrzebne info od Grażyn w kasach biletowych
7. Thank You so much
8. Czuje dobrze człowiek, angielski zdany na 5
9. Morda pocieszona
#lodz #czujedobrzeczlowiek #pociagi #angielskinazywo #wapniakmordotymoja
@BaKuMMz: XD ale co racja to racja
Edit- kolejną rzeczą jest to, że nie było czasu bo dojeżdżaliśmy do jej stacji docelowej ;) Gdyby było więcej czasu to może bym coś wydukał naokoło.
Komentarz usunięty przez moderatora
@WapniakZJury: ten uczuć, kiedy nawet cytując po angielsku swoją wypowiedź robisz "polski" błąd z wielką literą dodawaną wszędzie bez żadnego pomyślunku do słowa "ci"...
@4kroki: Taguje ##!$%@?, BTW stawiasz siebie w roli grammarnazi i piszesz
Pozdro&poćwicz bo Ci nie wychodzi. Teraz nastapi zdanie bez znakow interpunkcyjnych i diakrytycznych specjalnie dla naziolow zeby dostali bolu doopy bo nic innego nie umiejo #prawdaogrammarnazi
@pawel_je: Trochę w innym kierunku pojechaliśmy. Fakt, herbę moglibyśmy wyrezać.
Komentarz usunięty przez autora
@WapniakZJury: no jakoś cię obchodzi, skoro jej używasz geniuszu ( ͡° ͜ʖ ͡°)