Wpis z mikrobloga

Dobry wieczór. Coś się... coś się popsuło i nie było mnie słychać, to powtórzę jeszcze raz. Wynik sprzedaży Batman Arkham Knight to jest jakaś porażka, ja myślę że to steamowe, #!$%@? głupie społeczeństwo, te #!$%@? banda imbecyli która kupowała gry tych #!$%@?ów karakanów z Ubisoftu to jest jakieś #!$%@? nieporozumienie. Jeśli tyle dla was znaczy... jeśli tyle dla was znaczy, ludzie takie zaangażowanie w community, jak moje gdzie postawiłem moją rodzinę, moje życie prywatne, biznes, wszystko inne i dla was tylko znaczyło to #!$%@? 70 czy 80 tysięcy sztuk, to was powinno się #!$%@?ć #!$%@?, tak się powinno was #!$%@?ć, jak tylko was może #!$%@?ć Ubisoft. EA was tak nie wyruchała, jak wyrucha was Ubisoft, #!$%@?. Aż wasz kukle #!$%@? będą swędziały z bólu. To jest dramat #!$%@?. To jest dramat, że na tym antyludzkiej platformie, na tej platformie na której media #!$%@? nie były w stanie powiedzieć, że Arkham Knight zbezczeszczono, że ta gra ma 118 fixów i poprawek, że te mediowe #!$%@?! powtarzam mediowe #!$%@?! mediowe #!$%@? tę grę oskarżały bezpodstawnie i po latach dawały 10/10 GOTY, że to nie jest czymś wartym tego, by tę grę kupić.
Będzie was Ubisoft ruchał w dupę, będzie was Ubisoft #!$%@? dymał tak, jak was EA nie dymała. Ta #!$%@?, ten mały karakan, #!$%@? Gaben śmieć, zniszczy was. PCGamery, IGNy, Polygony, telewizje klocuch12 będą wam #!$%@? odbierały smak życia wy #!$%@? idioci. Masterrejsowi, steamowi idioci. Ja mam to w piździe #!$%@?, bo mnie stać na wszystko. Będę żył #!$%@? tak! #!$%@?ę jeszcze dzisiaj, już premium kupione na PS4 i będę się z was #!$%@? pecetowe frajery śmiał, żeście takie głupie są, tacy #!$%@? debile, którzy te #!$%@? ubisoftowe wybrali. Nie na Batmana, nie na Arkham Knighta, tylko na jakieś #!$%@? Bethesdy, Żydów w dupę #!$%@? #!$%@?, Witcherów #!$%@?ńców kupowali. To właśnie jest ten #!$%@? Steam. Przez taką #!$%@?ę Steama, przez was #!$%@? #!$%@? nic się w tym świecie nie zmieni, bo jesteście #!$%@? warci i trzeba was #!$%@?ć, ruchać i na was zarabiać, bo jesteście bandą masterrejsowych #!$%@?ów, nieudaczników. Rozumiecie to? A wam kochani, którzyście kupowali moją grę, którzyście wspomagali mnie, dziękuję. Bo to garstka graczy, garstka graczy, dzisiaj to jest 70 tysięcy osób, może 80. (Wyłącz ten tablet, bo ci go wyłączę na amen) Tak, tak, tylko to się #!$%@? na tej #!$%@? Steamie nadaje. Powiedzieć wam w ryj wreszcie, wy głupie #!$%@?, że jesteście prymitywami, że #!$%@? wasze #!$%@? konta steamowe to jest wasz majestat, wasza godność. Robota #!$%@? w korporacji i konto ze 50 grami, to wy #!$%@? pecetowcy, #!$%@? z wami. Nie warto było #!$%@?, nie warto było zrobić nic... co by się... a szkoda #!$%@? gadać, szkoda strzępić ryja naprawdę. Niech was... Słuchajcie. Ci, którzyście głupie #!$%@? kupowali gry Ubisoftu niech was szlag trafi, #!$%@? warci jesteście, anty-graczami jesteście. Dobranoc.
Co jest #!$%@? pedale? Co chciałeś powiedzieć? No. Dobra, na razie, #!$%@?. #!$%@?, szkoda było 9 patchy, szkoła było #!$%@? portować na peceta. Głupi steam, głupie pececiarze #!$%@?, was do Auschwitz tylko zaprowadzić #!$%@?, piecyki włączyć. Szkoda #!$%@? było na was cokolwiek wy głupie #!$%@? wy.

#stonoga #pasta #heheszki #gry
  • 5
  • Odpowiedz