Aktywne Wpisy

DFWAFDS +28
#przegryw Koliedzy, zrobiłem ranking huopski, pobrałem wszystkie wpisy z ostatnich 30 dni i sprawdziłem ile ludzi daje plusów, ile wpisów nowych tworzy i ile komentarzy dodaje. Nie wiedziałem jak to huopom przedstawić najlepiej więc dodałem to w trzech zakładach w google docs, każdy kto ma link może podejrzeć ranking. Ranking nie bierze pod uwagę wpisów które zostały usunięte.
Link do docsa: https://docs.google.com/spreadsheets/d/1sCH3mziT7Ru4imZxB8RkXuFOl6Q13ethkVB2fF4J3t4
Huop pozwoli sobie zawołać najbardziej aktywnych użytkowników w tych trzech
Link do docsa: https://docs.google.com/spreadsheets/d/1sCH3mziT7Ru4imZxB8RkXuFOl6Q13ethkVB2fF4J3t4
Huop pozwoli sobie zawołać najbardziej aktywnych użytkowników w tych trzech
D00msday +36
Teksty feministów "relacja 16-stki z facetem w wieku 25 / 30 lat to dosłownie pedofilia!!1111" pokazują, jak mocno w obecnych czasach represjonowana i zwalczana jest normalna, męska seksualność. Nie tylko zresztą męska seksualność, ale generalnie mężczyźni w obecnym systemie społecznym. Nawet tutaj na wykopie są ewenementy, które twierdzą, że macie się zamknąć, pod żadnym pozorem nie umawiać z młodszymi laskami i brać jakieś karyny w swoim wieku po peniso-karuzeli. A wszystko po

Dużo informacji o F4. Z ciekawszych:
- bronie się nie niszczą
- power armor będzie wymagał fusion core do działania, jeden ze skilli w INT zwiększa ich pojemność oraz zwiększa obrażenia z nowego typu obrażeń- promieniowania. Power armor daje redukcję obrażeń i zwiększa udźwig ale bardzo spowalnia postać.
- kilka ciekawych nowych perków, nie chce mi się wszystkich wymieniać. Wszystkie można zobaczyć na plakacie który ktoś dzisiaj wrzucał.
- nie ma hardcore mode :(
- Za perswazję odpowiada CHA, zamiast procentowej szansy przy testach na perswazję opcje dialogowe będą miały różne kolory w zależności od szansy powodzenia-czerwony, pomarańczowy itd. Nie można wracać do poprzednich opcji po dokonaniu wyboru tak jak było w New Vegas.
#fallout #gry
@Kazak77: w sumie w F1 i F2 też się nie niszczyły (mogły ew. krytycznie wybuchnąć) ale na cholerę wtedy crafting?
Przy wyborze w opcjach dialogowych, będzie opcje posuwające rozmowę do przodu, kończąca lub trzymające na tym samym poziomie, zadawanie wybieranie wielokrotnie tej samej opcji irytuje rozmówce i może zakończyć rozmowę :)
@Kazak77: Czyli gówno. Lepszym rozwiązaniem było to, że dana opcja wymagała np. 9 charyzmy. Miałeś tyle? Ok, udalo się. Masz mniej? Nie ma szans, że ci się uda. Takie zabawy w szansę %tylko promują save scumming.
@Kazak77: wait, what? Przecież oryginalny pancerz wspomagany typu T-51b miał wbudowany mikro (hehehe) reaktor z zapasem paliwa na 100 lat.