Aktywne Wpisy
Zielonkazdr +280
Mam chorą córkę. Wczoraj spędziliśmy fajny,po komunijny dzień w Niepokalanowie. Pomodliłem się i chłopu jakoś ciężar z serca trochę spadł.. nie taguje bo i tak mirki wyśmiejo. Pozdrawiam:)

RelaniU +100

Dużo informacji o F4. Z ciekawszych:
- bronie się nie niszczą
- power armor będzie wymagał fusion core do działania, jeden ze skilli w INT zwiększa ich pojemność oraz zwiększa obrażenia z nowego typu obrażeń- promieniowania. Power armor daje redukcję obrażeń i zwiększa udźwig ale bardzo spowalnia postać.
- kilka ciekawych nowych perków, nie chce mi się wszystkich wymieniać. Wszystkie można zobaczyć na plakacie który ktoś dzisiaj wrzucał.
- nie ma hardcore mode :(
- Za perswazję odpowiada CHA, zamiast procentowej szansy przy testach na perswazję opcje dialogowe będą miały różne kolory w zależności od szansy powodzenia-czerwony, pomarańczowy itd. Nie można wracać do poprzednich opcji po dokonaniu wyboru tak jak było w New Vegas.
#fallout #gry
@Kazak77: w sumie w F1 i F2 też się nie niszczyły (mogły ew. krytycznie wybuchnąć) ale na cholerę wtedy crafting?
Przy wyborze w opcjach dialogowych, będzie opcje posuwające rozmowę do przodu, kończąca lub trzymające na tym samym poziomie, zadawanie wybieranie wielokrotnie tej samej opcji irytuje rozmówce i może zakończyć rozmowę :)
@Kazak77: wait, what? Przecież oryginalny pancerz wspomagany typu T-51b miał wbudowany mikro (hehehe) reaktor z zapasem paliwa na 100 lat.