Aktywne Wpisy
Obiboq +73
To są konkretne wymagania :D
#tinder
#tinder
klewerewel +8
#zwiazki #rozowepaski #logikarozowychpaskow #blackpill #p0lka #polska
Kobiety nie są codziennie zaczepiane na ulicy z propozycjami randek jak przegrywom się wydaje w ich łbach. Nie mają zapchanych skrzynek z propozycjami randek za 15 tysięcy dolarów. Przegrywy myślą że każda kobieta wiedzie życie jak celebrytka z instagrama.
W moim 25 letnim życiu mężczyźni "podrywali" mnie ok. 10 razy, czyli średnio raz na 2 lata.
Polska to nie Hiszpania. Polacy nie potrafia podrywac kobiet.
-
Kobiety nie są codziennie zaczepiane na ulicy z propozycjami randek jak przegrywom się wydaje w ich łbach. Nie mają zapchanych skrzynek z propozycjami randek za 15 tysięcy dolarów. Przegrywy myślą że każda kobieta wiedzie życie jak celebrytka z instagrama.
W moim 25 letnim życiu mężczyźni "podrywali" mnie ok. 10 razy, czyli średnio raz na 2 lata.
Polska to nie Hiszpania. Polacy nie potrafia podrywac kobiet.
-
Za pomocą lokalnych osiłków skrzyknę a potem zastraszę wszystkie dzieciaki z dzielnicy. Zatrudnię ich na umowie śmieciowej do zbierania cukierków. Ubranie robocze, czyli przebrania za duchy i maski, będą musiały oczywiście zorganizować same. Wszystkie cukierki będą musiały oddawać mi. Zapłacę im z opóźnieniem miesięcznym, 10 groszy od godziny pracy. Jeśli któryś się zbuntuje, postraszę go konsekwencjami prawnymi zawartymi w umowie. A reszcie powiem, by założyli własną firmę do zbierania cukierków, bo ja zawsze mogę zatrudnić dzieciaki z innej dzielnicy. Potem zaś 10 cukierków z zebranych trzech ton przeznaczę dla pobliskiego szpitala dziecięcego i zostanę bohaterem dzielnicy.
Badumps! xD
#korwin #kapitalizm #anarchokapitalizm #bekazkorwina #bekazprawakow #heheszki #polityka #prawackalogika #4konserwy #neuropa
Komentarz usunięty przez autora