Aktywne Wpisy
OddajButa123 +134
oldspiceedit +2
Mirasy, szybkie pytanie, szybka odpowiedz: Jak osiagnac piekne zycie w wieku 40 lat z przynajmniej 10M PLN na koncie przy moim scenariuszu?
10 000 000 PLN wydaje sie twarda granica ktora nie wiem jak osiagnac za 10 lat, chcialbym Wasze porady jak Wy byscie to ogarneli w takiej sytuacji?
- Mam 30 lat, moja kobita tak samo
- Zarabiamy razem na reke kolo 25-30k / miesiac po odjeciu kosztow zycia
- Obecnie mamy kolo 400k oszczednosci
10 000 000 PLN wydaje sie twarda granica ktora nie wiem jak osiagnac za 10 lat, chcialbym Wasze porady jak Wy byscie to ogarneli w takiej sytuacji?
- Mam 30 lat, moja kobita tak samo
- Zarabiamy razem na reke kolo 25-30k / miesiac po odjeciu kosztow zycia
- Obecnie mamy kolo 400k oszczednosci
Promocja na naklejki i autografy z dreamhacka -75%.
Za 2 dni cena podskoczy dwukrotnie. Posiadam możliwości i konto, by to ogarnąć. Za połowę zysków mogę oddać w kluczach utarg, jeżeli ktoś chce np. zasilić mi steamwallet.
Propozycja stąd, gdyż nie każdy z tagu cebul ma csgo.
Sam kupiłem naklejek za 190€ :)
no i poza tym w każdym z ostatnich mejdżorów były naklejki i w po każdym drożały :)
#januszebiznesu
to ja tu bede za 2 dni hajsy hehe liczył
Ofc za te badziewne po 0,22 to kokosów nie dostaniecie ;d
Tylko teraz nie wiadomo co z tymi autografami, bo jezeli nie podrozeja ani nie potanieja to i tak jestes stratny sprzedajac na rynku bo masz steam podatek
@PanieDobryJakChleb: @Fitzpatrick: @TypowyWypok:
czasem ogladam cs go, nigdy nie gralem,mniej wiecej ogarniam ze handluje sie roznymi broniami i stickerami -
2 klikniecia i
Nie bo ceny kilka miesiecy po zakonczeniu rosna w gore poniewaz nie da sie oficjalnie kupic tych naklejek.
(trzeba kliknac cennik ogolem w moim linku ewentualnie http://csgostash.com/stickers dalej view on market i mediana ogolem)
i nie do konca pokrywa sie z tym co piszecie
(stwierdzenia sa prawdziwe, ale biorac pod uwage mediane to bedzie trudno tu wbrew pozorom o zarobek)
@sonyman:
1 owszem, ale tylko wtedy kiedy druzyna jest na topie - tzn oplaca sie kupowac naklejki tych druzyn, ktore prawdopodobnie beda na czele rankingow i to naprawde przez
jezeli kupuje sie za 0.22 a sprzedaje za 0.8 to masz 0.66 na kazdej i z tego nawet 0.23 dla steam to i tak na kazdem masz zwrot za nia + 100% ceny
tak przy okazji jesli sprzedajesz za 0.8 naklejke kupiona za 0.22 i - 0.23 steam to masz zwrot(0,22) i 150% ceny(0,35)
( ͡º ͜ʖ͡º)
mozesz napisac jakie naklejki zakupiles? - chce sobie zobaczyc sprzedaz na markecie
pozdrawiam
http://steamcommunity.com/market/listings/730/Sticker%20|%20HellRaisers%20|%20Katowice%202015
jest fakt ze aby zarobic trzeba nimi obracac poki major trwa, badz ryzykowac i sprzedawac pozniej kiedy dana druzyna jest na topie, przed majorem i brac pod uwage te 15% sprzedazy