Wpis z mikrobloga

#cebuladeals #csgo
Promocja na naklejki i autografy z dreamhacka -75%.
Za 2 dni cena podskoczy dwukrotnie. Posiadam możliwości i konto, by to ogarnąć. Za połowę zysków mogę oddać w kluczach utarg, jeżeli ktoś chce np. zasilić mi steamwallet.
Propozycja stąd, gdyż nie każdy z tagu cebul ma csgo.
Sam kupiłem naklejek za 190€ :)
  • 41
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@TitanChestOfTheDrawers: skąd pewność że podrożeją. bo nie stanieją ? ja p------e, świetny argument. tylko że nie stanieją nie oznacza, że podrożeją, wiesz o tym ? :D bierzesz pod uwagę obecną sytuację na rynku ? analizowałeś cokolwiek ? uczyłeś się kiedyś choć przez godzinę mikroekonomii ?
  • Odpowiedz
@PanieDobryJakChleb: ja się uczyłem troszkę dłużej niż godzinę o ekonomii, a na dodatek mam doświadczenia już z miliona turniejów i handlowania naklejkami, na tym zawsze jest zysk.
Ofc za te badziewne po 0,22 to kokosów nie dostaniecie ;d
  • Odpowiedz
@TypowyWypok: to jest tak, ostatni turniej przed autografami zarobilem na tym ze 150euro, ostatni esl lipa, ciagle tanie no ale trzeba poczekac z pol roku minimum.

Tylko teraz nie wiadomo co z tymi autografami, bo jezeli nie podrozeja ani nie potanieja to i tak jestes stratny sprzedajac na rynku bo masz steam podatek
  • Odpowiedz
@sonyman: @mojmir: przejrzalem mediane za majory
(trzeba kliknac cennik ogolem w moim linku ewentualnie http://csgostash.com/stickers dalej view on market i mediana ogolem)
i nie do konca pokrywa sie z tym co piszecie
(stwierdzenia sa prawdziwe, ale biorac pod uwage mediane to bedzie trudno tu wbrew pozorom o zarobek)
@sonyman:
1 owszem, ale tylko wtedy kiedy druzyna jest na topie - tzn oplaca sie kupowac naklejki tych druzyn, ktore prawdopodobnie beda na czele rankingow i to naprawde przez
  • Odpowiedz
@jakubeskulap: człowieku z 20euro zrobiłem 100 i mow co chesz i nie kupuj

jezeli kupuje sie za 0.22 a sprzedaje za 0.8 to masz 0.66 na kazdej i z tego nawet 0.23 dla steam to i tak na kazdem masz zwrot za nia + 100% ceny
  • Odpowiedz
@sonyman: byc moze, nie przecze ze nie ma tu zarobku, nie zajmuje sie tym a po prostu przeanalizowalem cennik na steam markecie
tak przy okazji jesli sprzedajesz za 0.8 naklejke kupiona za 0.22 i - 0.23 steam to masz zwrot(0,22) i 150% ceny(0,35)
( ͡º ͜ʖ͡º)
mozesz napisac jakie naklejki zakupiles? - chce sobie zobaczyc sprzedaz na markecie
pozdrawiam
  • Odpowiedz
@jakubeskulap: co ty p--------z? jaki moment? w niedzielę od pólnocy do popołudnia chyba jest promocja. mozna kupic ile sie chce. 2 dni pozniej zawsze bylo mozna sprzedac drozej
  • Odpowiedz
@sonyman: ok, przyznaje ze rzeczywiscie mozna tutaj zarobic, natomiast podczas zakupu naklejek niezaleznie od tego czy sa w promocji i czy wiemy kiedy kupowac (tzn czy wiemy jak wyglada wykres mediany ceny w czasie)
jest fakt ze aby zarobic trzeba nimi obracac poki major trwa, badz ryzykowac i sprzedawac pozniej kiedy dana druzyna jest na topie, przed majorem i brac pod uwage te 15% sprzedazy
  • Odpowiedz