Wpis z mikrobloga

@cm123: no skoro aż taki szok przeżyłaś, to nie wiem co to za diesle były :-) Jeśli jeździłaś wolnossącym dieslem, to i benzyna nie powinna dziwić (chociaż pewnie ma moc podobną, jak diesel turbo)
@mpmp-pmpm: Możliwe,pojeżdżę to się przyzwyczaję ;) Tak jak już wcześniej wspomniałam,jest Ci łatwiej się wypowiadać,bo jak na codzień jeździsz benzyniakiem nie czujesz takiej różnicy po przesiadce. ( ͡° ͜ʖ ͡°)

@cm123: Mój instruktor ostatnio opowiadał jak to jedna ze szkół w Pile miała dieselki. "Oooj panie jak pięknie kursanci jeżdżo". Przyszedł egzamin i co drugi zdający oblewał bo auto gasło co chwilę( ͡° ͜ʖ ͡°)
@cm123: ja mam prawko od 3 dni. Od wczoraj przejezdzilam prawie 100km. Uczylam sie na dieslu, mam benzyniaka. Muszę się nauczyć czuć to auto :P dzisiaj auto zgaslo mi na wzniesieniu przy ruszaniu. Masakra. Z dieslem opanowalam natychmiast, a u walczyłam prawie przez łzy. Ktoś na mnie zatrąbił ( ͡° ʖ̯ ͡°)
@salomea7: Pewnie tak. Jeszcze nie jeden raz spotkasz się na drodze z agresją. Pan za Tobą nadużywał sygnalizacji dźwiękowej (jeśli to teren zabudowany) - przecież nie zagrażałaś niebezpieczeństwu. Zastanawiam się ilu kierowców wozi pod siedzeniem nóż,pałkę,kij itp :D To co ogląda się na yt co niektórzy robią na drodze,to aż strach ruszać autem z domu :D