Dziś przesiadłam się na samochód z silnikiem benzynowym - jakaś masakra,jakbym jeździć nie umiała xD Wpisuje w google - różcia w jeździe między benzyniakiem a dieslem ..
@cm123: no skoro aż taki szok przeżyłaś, to nie wiem co to za diesle były :-) Jeśli jeździłaś wolnossącym dieslem, to i benzyna nie powinna dziwić (chociaż pewnie ma moc podobną, jak diesel turbo)
@mpmp-pmpm: Możliwe,pojeżdżę to się przyzwyczaję ;) Tak jak już wcześniej wspomniałam,jest Ci łatwiej się wypowiadać,bo jak na codzień jeździsz benzyniakiem nie czujesz takiej różnicy po przesiadce. ( ͡°͜ʖ͡°)
@cm123: Mój instruktor ostatnio opowiadał jak to jedna ze szkół w Pile miała dieselki. "Oooj panie jak pięknie kursanci jeżdżo". Przyszedł egzamin i co drugi zdający oblewał bo auto gasło co chwilę( ͡°͜ʖ͡°)
@cm123: ja mam prawko od 3 dni. Od wczoraj przejezdzilam prawie 100km. Uczylam sie na dieslu, mam benzyniaka. Muszę się nauczyć czuć to auto :P dzisiaj auto zgaslo mi na wzniesieniu przy ruszaniu. Masakra. Z dieslem opanowalam natychmiast, a u walczyłam prawie przez łzy. Ktoś na mnie zatrąbił ( ͡°ʖ̯͡°)
@salomea7: A niech se trąbią - niektórzy uważają się za Schumacherów na drodze. Mogli by trąbić gdybyś włączyła kierunkowskaz w lewo a skręcała w prawo ( ͡º͜ʖ͡º)
@cm123: no to co innego, sama zwracam uwagę na takich zakręconych królewiczów. Ale faktycznie przez te 5 sekund czekania komuś pewnie zawalił się świat...
@salomea7: Pewnie tak. Jeszcze nie jeden raz spotkasz się na drodze z agresją. Pan za Tobą nadużywał sygnalizacji dźwiękowej (jeśli to teren zabudowany) - przecież nie zagrażałaś niebezpieczeństwu. Zastanawiam się ilu kierowców wozi pod siedzeniem nóż,pałkę,kij itp :D To co ogląda się na yt co niektórzy robią na drodze,to aż strach ruszać autem z domu :D
#auto #prawojazdy #rozkminy #diesel #beznyna