Aktywne Wpisy
jakie macie swoje ulubione powiedzonka/zwroty, które mogą nie być już zbyt powszechnie używane, zwłaszcza w życiu codziennym ale was bawią albo po prostu je lubicie?
ja zacznę:
- ile to będzie na stare?
- to trzeba usiąść na spokojnie
ja zacznę:
- ile to będzie na stare?
- to trzeba usiąść na spokojnie
Minieri +310
Ronaldo przewrotko-nożycami, Portugalia - Polska 5:0
Mirror: https://streamin.one/v/e7af13a2
#mecz #golgif #reprezentacja #liganarodow
Mirror: https://streamin.one/v/e7af13a2
#mecz #golgif #reprezentacja #liganarodow
oznaczony tagiem: #mirkogs
Kopię tego co stworzyl moreover zachowałem aby sobie kupił serwer, oplacil domene i pilnował porządku po swojemu. Do dnia dzisiejszego nie zwrócił się do mnie aby "odzyskać" swoje zbugowane dzieło. Ludzie zgłaszali błędy, można było każdego kopnąć z serwera.
@moreover: dostałeś bana nie ode mnie tylko od ludzi którzy na tym TSie siedzą od 2 lat. I nadal czekam na Twoją odpowiedź w sprawie poniższej wypowiedzi. Fakty nie mity Panie moreover. Twierdzenie że wrzuciłeś gdzieś i zgłosiłem nic Ci nie da.
Dla przypomnienia wstawiam część rozmowy na Steam z moreoverem i jego opinia na temat was wszystkich.
Moreover robił gównoburze bo zakopałem mu jeden wykop bo użył tagu mirkogs aby ludzie z grupy mu wykopywali.
Nie zależy mi na rozwaleniu grupy, uważam to za bardzo dobrą inicjatywe. Moreover sam się mnie pytał czy nie chce zostać administratorem grupy na Steamie a ja mu odmówiłem bo zwyczajnie nie mam na to czasu aby pilnować taką grupę.
Więcej nie skomentuje bo nie chce mi się czytać o Waszej kłótni, są ciekawsze rzeczy.
Ci co weszli tylko po rozdajo to cebulaki i mogę ich wywalić z grupy juz teraz, takich ludzi mam w dupie. Elo.
Dobra dalsza rozmowa chyba nie ma sensu xDD
A i w ogóle to trzeba było nie mirkowac na plastyce, a nie teraz hejtujesz grę bo rysować nie potrafisz ( ͡° ͜ʖ ͡°)ノ⌐■-■
Widać troche za krótko jesteś na wykopie aby umieć śmieszkować bo bardzo Ci to nie wychodzi.
Komentarz usunięty przez autora
No tak, ty masz 19 lat i jesteś taki dorosły (⌐ ͡■ ͜ʖ ͡■)
Chyba lepiej mieć 19 lat i mieć w dupie jakieś gowno afery niż 32 lata i o---------c takie rzeczy xD No ale nie wiem, żona i mama dumna? XD