Aktywne Wpisy
tojapaweu +32
Najbardziej patologiczne pytanie jakie słyszę przy sprzedaży: a dlaczego Pan sprzedaje? Najlepiej jak jest jeszcze uargumentowane, no bo ma Pan go tylko rok.
U nas jest taka mentalność, że jak już się kupuje auto to niech będzie na całe życie aż pójdzie na złom na żyletki. Mam 28lvl, kupuje sobie auta żeby nimi pojeździć i jak mi się znudzi to zmieniam na inny, co to za pytanie idiotyczne.
#januszebiznesu #motoryzacja #samochody #
U nas jest taka mentalność, że jak już się kupuje auto to niech będzie na całe życie aż pójdzie na złom na żyletki. Mam 28lvl, kupuje sobie auta żeby nimi pojeździć i jak mi się znudzi to zmieniam na inny, co to za pytanie idiotyczne.
#januszebiznesu #motoryzacja #samochody #
mickpl +3530
Zawołam do tego wpisu jak pojawi się info, że w miejscu Marywilskiej 44 powstanie nowoczesne osiedle XD
A tak będzie na 100%
#nieruchomosci #marywilska44 #warszawa
A tak będzie na 100%
#nieruchomosci #marywilska44 #warszawa
#internet #neostrada #play #lte
W godziny szczytu możesz mieć niskie transfery.
Ten play to testowy, czy pożyczony? Bo jak testowy, to możesz mieć wyższy priorytet i te testy nie oddają rzeczywistości.
to mój internet z virginmobile na telefonie, działa na nadajnikach playa, nadajnik też mam z 600m od siebie
U mnie pojawia się zawsze kilka sekund po przekroczeniu limitu. do 2mb/s zazwyczaj znacznie mniej.
@KuliG: Twoje kable (od wejścia do domu do gniazdka) czy kable Orange? ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Jeżeli są jakieś częste problemy (m.in. błędy CRC) to zgłaszaj je na infolinii. Możliwe, że coś nie łączy w puszce. Popytaj sąsiadów jakie mają zdanie o neostradzie.
dodatkowo jak ma byc po kablu to i tak bym brął dropssa, bo płacenie 140zł za neo+utrzymanie linii to dużo za dużo
@KuliG: Ile? :D
Obecnie neostrada jest za 39,9zł/msc + opłata za utrzymanie linii. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Resetujesz często modem/router?
70zł za neo + 30 coś za utrzymanie linii i telefon (chyba, pokazują tylko 60zł za utrzymanie linii na rachunku)
poczekaj z playem. to co się ostatnio #!$%@? to przechodzi pojęcie, neta wiecej nie ma niż jest u mnie, wczoraj w praktycznei całej polsce awaria, neta nie było przez grubo ponad 10h u mnie
z pół roku temu też mialem transfery po 15-20Mbps, teraz wieczorami potrafi być <1