Aktywne Wpisy
SaintWykopek +169
Na wykopie wystalkowano kiedyś laske po pieprzyku na brzuchu. Głupie wykopki zamiast wspierać #wgw od #ladnapani zgłaszali dziewczynę na uczelni. Tak, wyrzucono ją ze studiów.
#czarnyhumor #afera
#czarnyhumor #afera
Banderoza +364
Jestem behapowcem w pewnej firmie. Nadzoruję ponad 200 pracowników. Powiem tak. Kierowcy ciężarówek to są największe matoły z jakimi w życiu pracowałem. Większość z tych ludzi ma problem z pisaniem i czytaniem a ja muszę ich uczyć zasad BHP i bezpiecznej jazdy. Nie da się! chociaż bym wychodził z siebie i stawał obok to się #!$%@? nie da. Im się mózgi resetują metr za progiem sali szkoleniowej. Codziennością jest, że oni nie
Zresztą, wszystko mi wypominała.
Dość częste kłótnie, a ja nie chciałem dać sobie spokoju bo dla mnie to było, mimo wszystko, najważniejsze co przeżyłem i co mnie spotkało. Najważniejsze i momentami najlepsze.
Zostawiła jak psa i zabrała wszystkich lokalnych znajomych, bo byli głównie wspólni i raczej mnie olali bo ona taka niewinna a ja taki zły mimo że od środka wygląda to zgoła inaczej. W sumie zostałem zupełnie sam, bo rodzina to #rakcontent .
Przez spory czas próbowałem to odzyskać, ale widocznie co jest bardzo ważne dla mnie nie jest ważne dla niej.
Mam ochotę się niemiło odegrać, żeby siłą rzeczy choć raz wzięła konsekwencje przez siebie wywołanej kłótni na siebie.
Przez jedną chwilę...
I bez nie do końca sprawiedliwych komentarzy że jestem płytki.
Po prostu to jak się to wszystko odbyło to jakiś totalny zlew i zaprzeczenie tego, o co miałem zawsze batalie i za co zawsze byłem #!$%@? jak bury pies, biorąc wszystko na klatę i próbując to wszystko, niemałym kosztem, utrzymać.
Jak żyć?...bo chyba tyle nie dam rady wypić żeby lepiej było!!!
#gorzkiezale #przegryw #przemysleniazdupy #milosc #samotnosc
TLDR: Laska rzuciła, #!$%@? bo zła kobieta, mały odwet za mękę czy chlanie?
Komentarz usunięty przez autora
Skoro chcesz się odegrać to jestes płytki.
LVL 36
Nie jestem skłonny do przemocy, po prostu mam #!$%@? i mogę jej odnaprawić coś co kiedyś naprawiłem.
@piwonadziendobry: zrób to. Napawaj się tym a następnie olej ją raz na zawsze. Jeszcze zależy co chcesz zrobic i jak.
@mentosh:
W imię zasad s...prawiedliwości ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@piwonadziendobry: mogłaby sobie nawet znaleźć na drugi dzień, najlepszym lekarstwem na starą miłość jest nowa miłość.
Żyj dalej, wyciągnij wnioski z przeszłości i dawaj do przodu
Komentarz usunięty przez autora