Aktywne Wpisy
mirko_anonim +7
✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Jak zachować się i potraktować ultimatum dziewczyny "albo zaręczyny, rezerwacja sali weselnej i zaliczka na wesele do końca roku albo się rozstajemy"? Oboje jesteśmy lvl 32, razem od 4 lat. Mieszkamy wspólnie od 3 lat. Od roku ona mnie ciśnie na dziecko, aby scementować nasz związek, ale ostatnio dołożyła kolejne warunki, o których wyżej napisałem. Ona uważa, że dzięki temu wejdziemy na nowy poziom związku, uratujemy go -
Jak zachować się i potraktować ultimatum dziewczyny "albo zaręczyny, rezerwacja sali weselnej i zaliczka na wesele do końca roku albo się rozstajemy"? Oboje jesteśmy lvl 32, razem od 4 lat. Mieszkamy wspólnie od 3 lat. Od roku ona mnie ciśnie na dziecko, aby scementować nasz związek, ale ostatnio dołożyła kolejne warunki, o których wyżej napisałem. Ona uważa, że dzięki temu wejdziemy na nowy poziom związku, uratujemy go -
TakiSeLogin +587
mizoginistyczne wpisy na wykopie to jedno, można je olać i żyć dalej, zresztą większość z nich jest po to żeby różowe się wkurzały więc nie ma sensu im dawać atencji, ale naprawdę już rzygam takimi komentarzami jak pic rel, dalej podlizujcie się stulejarzom z wykopu którzy i tak mają was za podludzi ale jak się trochę pochwalicie i opiszecie jakie jesteście wyjątkowe i niekobiece, chociaż w sumie to kobiece bo jednak nosicie sukienki i umiecie gotować, nie no jesteście idealne, to może któryś da wam plusa
jesteście wszystkie tym jednym procentem, złotym graalem, białym krukiem, czarną owcą, memento mori, złotym środkiem pomiędzy chłopczycą a stuprocentową kobietą, oglądacie mecz z chłopakiem jednocześnie przynosząc mu p--o i ssąc p---s, jedną stopą obieracie ziemniaki a drugą programujecie, żeby znaleźć taką dziewczynę jak wy trzeba odwrócić ziemię na drugą stronę i wejść na górę powstałą z rowu mariańskiego, a tam i tak takiej drugiej jak wy nie będzie
czy wam się to jeszcze nie znudziło
mój ból d--y nie ustaje, wiem że to nie pierwszy mój taki post ale nie mogę przejść obojętnie, miejcie trochę pokory i szacunku do siebie xD dziobaczka to podręcznikowy przykład
#rozowepaski
/temat
Pozdrawiam i polecam
PS: Interesowanie się polityką nie jest niekobiece. Uważanie większości kobiet za tępe dzidy też nie, wystarczy czasem porozmawiać z koleżankami.
1. Ktoś wyraża swoje zdanie
2. EJ MASZ MAŚĆ NA BÓL D--Y CO X-----D ALE MASZ BÓL D--Y
Komentarz usunięty przez moderatora
przykro mi koleżanko, możesz zawsze wrzucić mnie na czarnolistool, nawet polecam, będziesz się mniej denerwować, a tym samym będziesz zdrowsza! Z mniej więcej takiej przyczyny wolę kumplować się z facetami niż z kobietami, które niestety - zdania nie zmienię - w większości są zakompleksionymi, zawistnymi i złośliwymi istotami, nierzadko również niezbyt
Nigdy tego nie przeczytasz tak wiec dobrze, gdy Ty czekalas w kokejce do lekarza to zdazylem nabic 6 pkt, 50 zl i wrocic po Ciebie xd
@Dziobaczka: To strasznie śmieszne zdanie, bo z jednej strony piszesz, że nie jesteś zapatrzona w siebie, a z drugiej w tym samym zdaniu i wręcz za sprawą jednej tylko tezy odnosisz się ewidentnie z wyższością do innej grupy osób :D
Wiem, że się tego wyprzesz, ale w innym wypadku odnoszenie się do ignorancji nie ma większego sensu i każdy człowiek korzystający