Aktywne Wpisy
jakie macie swoje ulubione powiedzonka/zwroty, które mogą nie być już zbyt powszechnie używane, zwłaszcza w życiu codziennym ale was bawią albo po prostu je lubicie?
ja zacznę:
- ile to będzie na stare?
- to trzeba usiąść na spokojnie
ja zacznę:
- ile to będzie na stare?
- to trzeba usiąść na spokojnie
Ptaahu +144
przypomniało mi się jak ludzie podczas covidu p----------i w przyłbicach, ale mam beke z tego teraz XD
Strefa #csgo (jako najbardziej przez was użytkowana) została zmodyfikowana a wszelkie propozycje proszę o przesyłanie na PW lub zgłaszanie bezpośrednio do mnie na TSie.
Z powodu agitacji politycznej i wykorzystywania serwera TeamSpeak do wykopywania znalezisk uprawnienia administracyjne stracili: @moreover (ROOT Admin), @Litu (Server Admin), @Mozart07 vel Deadpul (Server Admin) oraz wszyscy inni którzy mieli uprawnienia powyżej normalnego użytkownika.
Serwer TeamSpeak grupy nadal pozostaje otwarty i dostępny dla wszystkich.
Pozdrawiam,
Kofi
dasz admina? ja bede grzeczny :P
xDDD
@kuchwale30: I cały TS nad którym siedziałem codziennie przez parę godzin poszedł w dupe ( ͡° ͜ʖ ͡°
Komentarz usunięty przez autora
Btw. jeszcze raz zatagujesz #mirkogs i ostrzeżenie na wypoku za nieprawidłowe używanie tagów ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@hopin8krzys: Wszystko działo się na nocnej, ale wiadomo, 500 osób mu pisało, cała skrzynka z------a #pdk xD
Komentarz usunięty przez autora
XDDDDDDDDDDD
Btw pisząc ze zmodyfikowales strefę csgo tylko się ośmieszasz, wszystko jest tak jak było, liczba kanałów slotów na kanale jest zerznieta ode mnie.
Mogłeś mówić na początku ze udostepniasz mi serwer po to żeby potem h mojej pracy rozwalić w 3 minuty.
A pisząc w swoim profilu #mirkogs supporter robisz beke