@Annak1975: ojej, faktycznie. Dopiero krezusi od 5200 brutto (3700 netto, szał!) tracą ( ͡°͜ʖ͡°)
Potem jak już bogacze z 3600 rączka uciekną za granicę, bezrobocie sięgnie 60%, konsumpcja i inwestycje spadną w okolice zera, partii Rakłę pozostanie tylko jedno - wprowadzić PIT 420% od całości dochodu, co pozwoli stworzyć nowe miejsca pracy i pobudzić popyt wewnętrzny ( ͡°͜ʖ͡°)
@Annak1975: to chyba normalne? Fanatycznie sportem, a zwłaszcza narodowymi porywami typu gra w nogę pasjonuje się co do zasady ta mniej lotna i słabiej wykształcona część społeczeństwa. Czego jesteś najlepszym przykładem ( ͡°͜ʖ͡°)
#podatki #korwin #razem #wybory #pilkanozna
Z ciekawości - Ty jesteś autentycznym razemowym #60groszyzawpis czy trollujesz dla beki?
Bardziej mnie martwi klasa średnia 5K+ która ucieknie z pewnością ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Potem jak już bogacze z 3600 rączka uciekną za granicę, bezrobocie sięgnie 60%, konsumpcja i inwestycje spadną w okolice zera, partii Rakłę pozostanie tylko jedno - wprowadzić PIT 420% od całości dochodu, co pozwoli stworzyć nowe miejsca pracy i pobudzić popyt wewnętrzny ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Ucieknie?
Nie mam pojęcia kto to Żyro i nie bardzo wiem, dlaczego miałbym adresować Twoją piłkarską fiksację ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Oczywiście że tak. Tylko debil by się zgodził na taki haracz. Woleli by grać w III lidze niemieckiej niż w naszej ekstraklasie.