Wpis z mikrobloga

@arek900: 380sl zazdroszczę. Wywołał ostatnio furorę jak zdjecie wrzuciłem. Nadzoruje prace na porcie. Jak jest chwila wolna to rzucam okiem. Do tego SECa troche popadalo przez odsunięte szyby ostatnio.
  • Odpowiedz
wsadz go pod dach ;),
idą kolejne kontenery ale takie największe rodzynki z klasyki to wysyłam przez niemcy.
prawdopodobnie we wtorek kierowca zabierze wszystkie
  • Odpowiedz
@CyganskiKsiaze: nie ma problemu, to autko na dobrą sprawe dla mojego stałego klienta, co chwile gdzieś trafiam w sieci na autka moje lub moich klientów, w aktualnym numerze topgear jest fastback gt390 którego miałem okazje sprowadzać, nawet na mirko ktoś z portu w gdynii jego zdjecia wrzucał.
http://www.topgear.com.pl/aktualnosci/nowy-94-numer-topgear-juz-w-kioskach/xe06tz
arek900 - @CyganskiKsiaze: nie ma problemu, to autko na dobrą sprawe dla mojego stałe...

źródło: comment_UADMRJEJX8vVKAaAY6DQFcherpaRJeD4.jpg

Pobierz
  • Odpowiedz
kilka rodzynków sobie zostawiłem :) równiez takiego własnie fastback'a gt390,
inne na handel lub bezpośrednio dla klientów.
choruje za to na mercedes 190SL, od dwóch lat szukam coś atrakcyjnego w usa :)
  • Odpowiedz
@arek900: Możesz podać jakieś orientacyjne koszty sprowadzenia takiego cacka? Przyznam że chodzi mi to po głowie. Sam wyszukujesz furki czy klient podaje Ci jakieś ogłoszenie a Ty jedziesz i sprowadzasz?
  • Odpowiedz
@prawdziwek: wśród znajomych, znajomych znajomych, znajomych znajomych znajomych ;) mam tylu klientów że nie wyrabiam i nie mam kiedy stronki zrobić. Działam na zasadzie zaufania i polecenia, z osobami obcymi jest dużo więcej wkładu czasowego, wiadomo każdy chce się zabezpieczyć.
Część autek wrzucam tylko na swojego fb. może kiedys przyjdzie czas na stronkę bo tak patrząc to już jest się czym pochwalić ;)

@CinoFCJ: różnie z tym bywa, części
  • Odpowiedz