Wpis z mikrobloga

jak będziecie robić profesjonalnie, to nikt nie będzie kupował nowych kuchenek

@fervi: Nie sądzę. Przecież cały czas powstają nowe domy i mieszkania, które trzeba wyposażyć w sprzęt kuchenny. Poza tym ludzie wymieniają sprzęt, nawet sprawny, przy okazji jakichś większych remontów. Moi dziadkowie w przyszłym roku robią gruntowny remont kuchni, zamierzają przy tym wymienić też 12-letnią płytę gazową, mimo że działa identycznie, jak w dniu zakupu (jednak SOLGAZ-u raczej nie kupią, bo
@SOLGAZ: :D

Kurde... tak jak nie znoszę reklam i marketingu jakoś Wam się to całkiem nieźle udaje :D

Tą indukcję kiedy wypuszczacie na rynek? Bo mam jakieś 2-3 tygodnie na zakup jakiejś do mieszkania a tak jak patrze na stronię to całkiem ciekawie to wygląda.
@Scharnvirk: indukcja wypuszczona juz dawno dawno. Wstrzymalismy tylko sprzedaz na kilkanascie dni bo mamy duze zamowienie z Rosji a nasz polski dostawca jednej czesci sie wyrobił. Ale lada chwila ruszamy znow :)
mamy modele które bez problemu grzeją po 13 latach. Co dalej to zobaczymy bo tyle istnieje firma ( ͡° ͜ʖ ͡°)

@SOLGAZ: tak z ciekawości, mówicie o 'serii' czy pojedynczych modelach?
U mnie ostro hula Eva, a o jej wiek nie chce pytać:P Się nie znam, ale ciężko, żeby się coś zepsuło tu generalnie ;)

A foto mnie ujęło, powodzenia!