Aktywne Wpisy
rydzniznic +29
Wiecie co jest najzabawniejsze? Opozycja powie ze "pieniędzy nie ma i nie będzie" zabiorą social i emerytury, napchają własne kieszenie, wydadzą na ośmiorniczki, a ich elektorat będzie mówił "oooo jaka dobra władza, nie chcą zadłużać państwa, a ja nic nie dostanę, oooo".
Nie wierzę w naiwność tych lemingów xD
#bekazlewactwa #bekazpodludzi #polityka #polska #wybory
Nie wierzę w naiwność tych lemingów xD
#bekazlewactwa #bekazpodludzi #polityka #polska #wybory
Stalionnn +374
Pfff... My znamy ją od dawna ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#solgaz #powrotdoprzyszlosci #agd #film #technologia #bezplomienia
@fervi: Nie sądzę. Przecież cały czas powstają nowe domy i mieszkania, które trzeba wyposażyć w sprzęt kuchenny. Poza tym ludzie wymieniają sprzęt, nawet sprawny, przy okazji jakichś większych remontów. Moi dziadkowie w przyszłym roku robią gruntowny remont kuchni, zamierzają przy tym wymienić też 12-letnią płytę gazową, mimo że działa identycznie, jak w dniu zakupu (jednak SOLGAZ-u raczej nie kupią, bo
Komentarz usunięty przez autora
ale ten twór na focie nie jest mój, nie kłam :P
Kurde... tak jak nie znoszę reklam i marketingu jakoś Wam się to całkiem nieźle udaje :D
Tą indukcję kiedy wypuszczacie na rynek? Bo mam jakieś 2-3 tygodnie na zakup jakiejś do mieszkania a tak jak patrze na stronię to całkiem ciekawie to wygląda.
z tego co wiem to indukcja już dawno wypuszczona :)
@SOLGAZ: tak z ciekawości, mówicie o 'serii' czy pojedynczych modelach?
U mnie ostro hula Eva, a o jej wiek nie chce pytać:P Się nie znam, ale ciężko, żeby się coś zepsuło tu generalnie ;)
A foto mnie ujęło, powodzenia!