Wpis z mikrobloga

#drony #cebuladeals
i wsjo...

Dear Customer,

Thanks for shopping with Banggood

We are sorry to inform you that due to internal system price setting error on the Mode 2.4G 4CH 6 Axis RC Quadcopter RTF SKU232164 was issued by mistake.

This price of item SKU232164 should be US $ 11.99 ,but because of the mistake , we have offered the price for customers is US $1.99.

We should be acting as a trustable company and should take responsibility for our mistake .So we can give you a solution that we just send you one pieceof the item SKU232164 ,and then refund you the rest item SKU232164. And as compensations ,we will give you a coupon of $5 USD.Coupon code:xxxxxxxxxx( (Note: Coupon can not be used with a flashdeals product) .Is that acceptable ?

We are deeply sorry for all the inconveniences that this situation might have caused you and we are counting with your cooperation. If you have any doubts do not hesitate contacting us and we will gladly assist you.

Looking forward to hearing from you soon.
  • 80
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

A ja mam dziwną sytuację. Zamówiłem dwa, dostałem wczoraj około 20:40 maila, że wyślą mi jednego i dadzą kupon na 5$. Napisałem, że ok i czy muszę coś robić, jak szybko wyślą itd. Zero odzewu. Dziś zobaczyłem na koncie, że z mojego jednego zamówienia zrobiły się dwa. Jedna Primary na 2 drony, drugie Sub-Order na jednego. Oba były Ready to process. Teraz dostałem maila, że anulowali zamówienie to Sub-Order, na jednego drona
  • Odpowiedz
@leszek_SK: ja im chyba napisze ze jako konsumelt mam prawo do zakupu za taka cene z jaka kupiłem. Gdyby sie pomylili w cenie to nie było by znizki tylko normalna cena.

Edit: jak moge spawdzic na ktoym koncie email mam konto na bangood, hasło mam zapisane w przegladarce
  • Odpowiedz
@sylwek2k: nie pozwe tylko napisze a co oni z tym zrobia to juz zobaczymy, zreszta jakbym pozwal i kazali im wyslac to bez trakingu to sciemnia z wyslali a tego by nie zrobili
  • Odpowiedz
Mi bez szemrania wysłali zamówione 3 sztuki z wykupionym trackingiem. Wisi mi jeszcze drugie zamówienie, na jedną sztukę, póki co meila od nich żadnego nie dostałem, liczę że i to wyślą jak się ogarną z wszystkim :-)
  • Odpowiedz
Mi napisali maila tak samo jak innym mirkom że wyślą 1 sztukę za resztę zwrócą kasę i kupon na 5$. Mail znaleziony w spamie, poczta z Onetu.
  • Odpowiedz
@raq195: dostałem wiadomość z zapytaniem czy pasuje mi opcja kuponu z jednym dronem. Odpisalem im, że mi pasuje i cieszę się z takiej decyzji po czym dostałem kolejną wiadomość, że przysla mi jednak dwa drony + kupon :D
  • Odpowiedz