Aktywne Wpisy
Ile przerw i jak długie przerwy macie w kołchozach?
Markowsky95 +98
Grubas może jest śliski, zakompleksiony ale jedyny wypowiedział się jakoś na ten temat DM-ow i nie straszył Wardęgi od razu prawnikami a raczej hajsu ma z tych zjebow najwiecej. Za to Dubiel, na którego pewnie jest z 10x więcej wyjeżdża z jakimś gowno statementem pisanym przez kancelarię xD
Boxdel #!$%@?ł na pewno, ale jestem w stanie uwierzyć, że jest #!$%@? zakompleksionym grubasem i na tamten czas to był jego jedyny kontakt z
Boxdel #!$%@?ł na pewno, ale jestem w stanie uwierzyć, że jest #!$%@? zakompleksionym grubasem i na tamten czas to był jego jedyny kontakt z
Ogłosili, że zbudują CubeSat napędzany antymaterią w 2016-2019. Będzie się w stanie utrzymać na niskiej orbicie przez siedem lat, zamiast kilku dni. Technologia jest skalowalna - będzie umożliwiała szybką podróż w Układzie Słonecznym, a nawet do innych gwiazd z ułamkiem prędkości światła.
#nauka #kosmos #inzynieria #eksploracjakomosu #antymateria #fizyka #mikroreklama
Zaplusowali, ale wykopać, to nie łaska xD
Nie patrzylem co jest za linkiem :D
Ślepy jestem, co zrobisz XD
@dragon240994: takiej to chyba zerowe, bo wybuch antymaterii raczej inaczej by wyglądał :)
@dragon240994: co tu rozwijać? Po prostu duża eksplozja, a nie jakieś taka efektownie i powolutku rozwijająca się bańka :)
Czy bardziej do nuka ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@dragon240994: biorąc pod uwagę ilość energii to zdecydowanie to drugie. Z drugiej strony - antymaterii może być bardzo mało, np. jeden antyproton ;) A jak by to wybuchało? Nie wiem, kawiarka nie działa, liczyć mi się nie chce :)