Wpis z mikrobloga

No właśnie wczorajszy wyciek maili pokazuje że nie ma wiele wspólnego z PO, nie widziałeś

@blubi_su: A maila o reakcji Komorowskiego ws.finansowania i próbie wyciszenia sprawy to na pewno nie widziałeś?
  • Odpowiedz
@michok1984: Co Ty p--------z? :D
Możesz wyjechać w kazdym momencie gdzie chcesz?
Masz kapitalizm? Dostęp do wszelkich dóbr? internet?
Można bardzo dobrze zarabiać, dostatnio żyć. Możesz iść na demonstrację i mówić co chcesz.
Masz klapki na oczach koleś. Ja żyję w wolnej Polsce. Ty chyba nie pamiętasz jak wyglądał komunizm.
  • Odpowiedz
@michok1984: Tak btw, mi niby płaca za wpisy? Hmmm mam tu konto od 10 lat. A Ty od tygodnia i wrzucasz tylko spam polityczny. Profil zgłoszony jako multikonto, ciekawe czy chociaż IP zmieniłeś po poprzednim zbanowanym koncie :>
  • Odpowiedz
@TwojaStaraKontraPredator: A czy on sie tego w jakimś stopniu wypiera? Duda tez był w UW i jakoś pis stara się to tuszować jak tylko może. To żadna tajemnica.

Za wikipedią : 1998 rozpoczął pracę jako asystent na SGH. Należał w tym czasie do Unii Wolności, z listy tego ugrupowania bez powodzenia kandydował w wyborach parlamentarnych w 2001, zdobywając 4646 głosów w okręgu podwarszawskim

Polecam poczytać sobie dalej czy został w
  • Odpowiedz
@blubi_su: hmm, a co powiesz o tym? : http://m.niezalezna.pl/71686-prawdziwe-tlumy-na-wiecu-ryszarda-petru-zobacz-jak-manipuluja-mainstreamowe-media
Jak dla mnie jest to żenujące i żałosne. Mnie takie rzeczy uświadamiają w tym, że jeśli ktoś tak oszukuje to chyba nie uczciwym kolesiem. Inną sprawą jest jego świta. Część ludzi którzy po prostu przenieśli się do niego z platformy, albo ten itytujący cwaniak świeżo po studiach który odłożył nagle 10 000 zł na kampanię na studiach(pewnie zbierał butelki, bo z
  • Odpowiedz