Aktywne Wpisy
niebadzogrem +3
Hej #hydraulika #remontujzwykopem czy profesjonaliści mają jakieś gumowe nasadki na klucze by nie obrysować baterii/rurek ?
Mojego kranu nie szkoda ale jakbym miał jakiś lepsiejszy to by mi żal było po dokręceniu xD
Mojego kranu nie szkoda ale jakbym miał jakiś lepsiejszy to by mi żal było po dokręceniu xD
Marek_Tempe +62
"Philip K. Dick, Philip Kindred Dick (1928 - 1982) – amerykański pisarz science fiction, który miał znaczący wpływ na rozwój tego gatunku literackiego. Uznaje się go także za jednego z prekursorów weird fiction. Zaliczany jest również do nurtu postmodernistycznego. Ursula K. Le Guin nazywała go „amerykańskim Borgesem”, przez Jęczmyka nazwany „Dostojewskim SF”, zaś przez Jamesona – „Szekspirem science fiction”. Jego popularność sprawiła, że od jego imienia i nazwiska powstały angielskie słowa: „dickian”
#korwin #nowoczesnapl #neuropa #polityka
@blubi_su: A maila o reakcji Komorowskiego ws.finansowania i próbie wyciszenia sprawy to na pewno nie widziałeś?
Ciekawe kiedy kuce się ogarną że Stonoga własnie zrobił mega deal dla Petru. W tych mailach ewidentnie widać że nowoczesna to nie PO
Możesz wyjechać w kazdym momencie gdzie chcesz?
Masz kapitalizm? Dostęp do wszelkich dóbr? internet?
Można bardzo dobrze zarabiać, dostatnio żyć. Możesz iść na demonstrację i mówić co chcesz.
Masz klapki na oczach koleś. Ja żyję w wolnej Polsce. Ty chyba nie pamiętasz jak wyglądał komunizm.
@blubi_su: po tym przestałem czytać.
ale taguj #60groszyzawpis
Komentarz usunięty przez moderatora
Polecam poczytać sobie dalej czy został w
Jak dla mnie jest to żenujące i żałosne. Mnie takie rzeczy uświadamiają w tym, że jeśli ktoś tak oszukuje to chyba nie uczciwym kolesiem. Inną sprawą jest jego świta. Część ludzi którzy po prostu przenieśli się do niego z platformy, albo ten itytujący cwaniak świeżo po studiach który odłożył nagle 10 000 zł na kampanię na studiach(pewnie zbierał butelki, bo z
ah ten powiew swiezosci... ( ͡° ͜ʖ ͡°)
i nie mowiac o
@TwojaStaraKontraPredator:
@TwojaStaraKontraPredator:
@blubi_su: Przecież to taki sam motłoch jak wyborcy innych ugrupowań. Jedna glina. Czego się spodziewać?
Zeby nie było, nie jestem ani za Korwinem ani Petru.