Aktywne Wpisy
tiofen +633
Hej Mireczki,
w poniedziałek wyje*ali mnie z roboty, więc z tej okazji organizuję #rozdajo - wystarczy dać plusika, wyniki jutro po 16. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Do wygrania żółwik ze zdjęcia.
Zapraszam też na mojego instagrama tiofendzierga, dopiero się go uczę, więc wrzutek jest mało i średniej jakości. XD Ale kiedyś będzie lepiej, będę też dawać tam znać o jakichś moich tworach do przygarnięcia.
#
w poniedziałek wyje*ali mnie z roboty, więc z tej okazji organizuję #rozdajo - wystarczy dać plusika, wyniki jutro po 16. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Do wygrania żółwik ze zdjęcia.
Zapraszam też na mojego instagrama tiofendzierga, dopiero się go uczę, więc wrzutek jest mało i średniej jakości. XD Ale kiedyś będzie lepiej, będę też dawać tam znać o jakichś moich tworach do przygarnięcia.
#
KRZYSZTOF_DZONG_UN +297
JESTEŚ PRZECIWNY KREDYTOWI 0% I KAZDEJ INNEJ TEGO TYPU FORMIE = PLUSUJESZ
POKAŻMY ILU NAS JEST. KAŻDY WIE, ŻE POLITYCY CZYTAJĄ WYKOP, WIĘC MUSIMY POKAZAĆ SWÓJ PROTEST. IM WIĘCEJ PLUSÓW TYM WIĘKSZA SZANSA ŻE GÓWNIANY PROJEKT NIE WEJDZIE W ŻYCIE!
#nieruchomosci #wykopefekt #polska #afera
POKAŻMY ILU NAS JEST. KAŻDY WIE, ŻE POLITYCY CZYTAJĄ WYKOP, WIĘC MUSIMY POKAZAĆ SWÓJ PROTEST. IM WIĘCEJ PLUSÓW TYM WIĘKSZA SZANSA ŻE GÓWNIANY PROJEKT NIE WEJDZIE W ŻYCIE!
#nieruchomosci #wykopefekt #polska #afera
tak jest (✌ ゚ ∀ ゚)☞
gównoburza za 3.. 2.. 1.. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@Husejnow: No nie wiem, może gdybym miał wybierać między maluchem z ładnym paintjobem za milion i ferrari to mimo wszystko wziął samochód z lepszymi osiągami... ( ͡° ͜ʖ ͡°) misiu czyżbyś nie znał cenówki swojej ulubionej firmy?
@Husejnow: oho... Retina worshipper nadciąga. Ludzie n----------ą całe elaboraty o tym jak Stevie potrafił wtłoczyć ludziom do głowy fakt "i tak nie widzisz różnicy to po co ci to?". I nakreślę ci pokrótce ich wynik: otóż widać różnicę pomiędzy HD Ready w iPhone
XD
@calaprawdaprostowoczy: Owszem. 4K to znacząco krótsza praca na baterii.
Po co? Bo MOŻNA. Nikt nie zamyka się w jakimś rezerwacie tylko idzie dalej zamiast wciskać ludziom to samo co roku z jakimś polepszonym elementem o 5%. Ale nie, nie potrzeba tego dopóki Tim Kuk nie powie, że teraz ci to potrzebne.
Co więcej, nie wiem czemu też używasz wyrazu "retina"