Aktywne Wpisy
McBreed +260
poszedłem na grzyby a tam takie coś, jakiś nowy gatunek???
Za granicą
Ponad 6 lat doświadczenia w zawodzie w kraju anglojęzycznym, certyfikaty zawodowe, angielski płynny jak miód, zarobki powyżej medialnej krajowej które sami oferowali i nawet się nie pytali ile bym chciał, przy zmianie firmy od razu na rekrutacji informują że top 1 kandydat ze względu na w/w fakty, a doświadczenie w największych firmach branżowych w UK.
Meanwhile in Polska
Firma odrzuciła aplikację bo 5k brutto to za dużo dla nich, mają studentkę która będą uczyć za minimalną na umowie na zlecenie i będzie za tą stawkę robić na 3 zmiany.
Przecież
Ponad 6 lat doświadczenia w zawodzie w kraju anglojęzycznym, certyfikaty zawodowe, angielski płynny jak miód, zarobki powyżej medialnej krajowej które sami oferowali i nawet się nie pytali ile bym chciał, przy zmianie firmy od razu na rekrutacji informują że top 1 kandydat ze względu na w/w fakty, a doświadczenie w największych firmach branżowych w UK.
Meanwhile in Polska
Firma odrzuciła aplikację bo 5k brutto to za dużo dla nich, mają studentkę która będą uczyć za minimalną na umowie na zlecenie i będzie za tą stawkę robić na 3 zmiany.
Przecież
W-----a te siedzenie w domu :|
#kiciochpyta #zdrowie
Ps
sama w tej chwili biorę, bo angina, ale dopóki mieszkałam z anty-antybiotykową mamuśką, to nigdy anginy nie mialam, a teraz jak zdaję się na lekarzy, to już druga angina w tym roku, mi tam to daje do myślenia.
A co do Ciebie to nie wiem, ale tak z d--y powiem, że sportowcy często mają powracające kontuzje, więc może to coś podobnego ;P
kontuzja do choroby ma się jak piernik do wiatraka xD
Po prostu, myj się od czasu do czasu w zimnej wodzie.
Ruscy i morsy tak robią i jakoś nie chorują
nom, trochę prawdy w tym jest, stąd moje pytanie w sumie ;P
no może xD