Aktywne Wpisy

mirko_anonim +22
✨️ Rozwód po półtora roku małżeństwa – moja historia Ⓘ
Półtora roku od ślubu wniosłem o rozwód, a od wczoraj jestem już "wolnym człowiekiem"
Ja chciałem oszczędzać, myślałem o przyszłości, o tym żeby w końcu kupić własne M, żeby budować coś trwałego.
Ona ciągle wydawanie kasy, spontaniczne decyzje, knajpy, podróże, zakupy, zakupy, jedzenie na wynos. kiedy próbujesz odkładać na wspólny cel, a druga strona nie widzi w tym sensu, to po prostu zaczyna się frustracja.
Najbardziej
Półtora roku od ślubu wniosłem o rozwód, a od wczoraj jestem już "wolnym człowiekiem"
Ja chciałem oszczędzać, myślałem o przyszłości, o tym żeby w końcu kupić własne M, żeby budować coś trwałego.
Ona ciągle wydawanie kasy, spontaniczne decyzje, knajpy, podróże, zakupy, zakupy, jedzenie na wynos. kiedy próbujesz odkładać na wspólny cel, a druga strona nie widzi w tym sensu, to po prostu zaczyna się frustracja.
Najbardziej

mitotasak +76
Ach wstaje kolejny dzień, wspaniały dzień krucjaty antypsiarzy xD jak tam, byliście już na porannym liczeniu kup pod blokiem? Ale zobaczcie są też plusy tego. Nie macie psa, ale zaliczacie poranną aktywność (✌ ゚ ∀ ゚)☞ a może nawet jakaś Julka będzie na spacerze ze swoim yorkiem, to chociaż sobie popatrzycie.
#psiarze #psy #psiegryw
#psiarze #psy #psiegryw

źródło: comment_TVN80kKUG0QeLDdSNMLfuhf4indBNzSP.jpg
PobierzKomentarz usunięty przez moderatora