Wpis z mikrobloga

@MWittmann: Ten to przynajmniej jakaś ostatnia pozycja na liście - tak by dopchnąć listę reprezentacją wolnorynkowców z monobrwią (czy coś w tym stylu pewnie :P). Cała reszta głównych kandydatów z pierwszych numerów mainstreamu to w porównaniu do niego żenada level9000

Bardzo chciałem głosować na Korwin, wciąż mają szansę jak moneta stanie pionowo, jakiś taki typ, podobno nawet odemnie z miasta, nie jestem przekonany, a Beata Szydło jest w tym samym okręgu więc wybór jest prosty
@Soutaiseiriron: w sumie wolę tych młodziaszków niżeli cwaniaków z wiejskiej co #!$%@?ą ośmiorniczki za 2k na mój koszt i śmieją się z tych co poniżej 7k zarabiają to złodzieje lub idioci, jeśli wolisz te mendy to ok, każdy ma wolną wolę, tylko nie zdziw się jak przyjdą po Twój dom i samochód a przy okazji wypirdolą Cię w dupe bo taki jesteś wyedukowany w ich systemie że nie widzisz jak Cię
@Soutaiseiriron: ja też długo kminiłem, Korwin czy może Jarek z Maciarem zrobią porządek ale przejrzałem głosowania i wychodzi że PiS to jeden #!$%@? co PO a kłócą się na wizji by ludzie myśleli że opozycja. KorWin. partia Razem, Bezpośrednia, czy PPP jest w opozycji a reszta to jeden #!$%@?
@MWittmann: Może się podepnę, bo coś nie plusujecie:

Lepiej po pijaku jechać niż na Araba czekać.
Lepiej promile łykać niż z Arabem głowy natykać.
Promil w głowie lepszy niż patrzeć jak twoją kobietę Arab pieprzy.
Gwałt niewiernej? Żaden problem, byle nie głosować na Korwę.

Ma ten arab klasę, po pijaku nie do auta tylko wybić niższą rasę.
Kierowco bądź trzeźwy i dumny, na imigrantów wrzuć głos do urny.
Koran alkoholu zakazuje,