Wpis z mikrobloga

@qwed: Prawie tak dobry jak te cały tabacznik, czy tabaczan #pdk. Albo te inne gwiazdki.

btw. Widziałeś filmik Filipińczyka z FlavorArt? Ja się pytam, dzie one są? Czemu nie ma ich w Polsce?
  • Odpowiedz
@qwed: zawsze przy takich filmikach chce mi się śmiać a jednocześnie czuję że nie wypada bo widać że człowiek na swój sposób upośledzony :(
  • Odpowiedz
@qwed: Strasznie mi brakuje tych aromatów. A żadna firma ich jeszcze nie wprowadziła. Kiedyś @Inawera je miała, teraz brak( @Inawera: Jesteście tutaj w ogóle jeszcze?). Wiele ciekawych recept z nimi jest. A tak na marginesie, to teraz totalnie się przebranżowali na e-aromaty.
GaHee - @qwed: Strasznie mi brakuje tych aromatów. A żadna firma ich jeszcze nie wpro...
  • Odpowiedz
Jesteśmy. Jesteśmy. Chociaż nie zawsze. Jeśli chodzi o konkrtetne propozycje poszerzania oferty to nigdy nie mówimy nie. Cały czas testujemy różne nowości. Może czasem coś się przyda, będzie przypominać coś co kiedyś było u kogoś? Poza tym polecam spróbowanie naszej linii Tino d'Milano. Może coś z nich przypomni stary klimat. :)
  • Odpowiedz