PanKara PanKara 11.04.2013, 01:45:26 11 + K---a, jak tu się nie w-----ć. 3:00~ udało mi się zasnać3:35 - ktoś n--------a domofonem, żeby to raz, to bym się nawet nie obudziłAle oczywiście ktoś tak n-------ł tym j-----m domofonem, że obudził wszystkich w domu... więc mówię - zaraz ci r------e głowe (ci z małej litery bo zupełny brak szacunku) po czym słyszę jakaś zapłakaną dziewczynę ja Pana przepraszam, ja nie chcialam ale niech Pan mi otworzy drzwi do bramy(Pana z dużej z racji szacunku do siebie) nie ma takiej opcji, w---------j Jeszcze większy płacz to co ja teraz zrobiew tym momencie słysze jak n--------a domofonem do innych mieszkań... stałem tak jeszcze pare minut i napajałem sie jej smutkiem i placzem.dobrze tak szmacie. Teraz z resztą nichuja nie zasnę znowu. #gorzkiezalejakchuj #w-----------a #w-------o #zabictomalo
unclefucker unclefucker 11.04.2013, 02:03:28 0 + @PanKara: bo kobiet się nie bije ale szmaty chyba można?
Shaki Shaki 11.04.2013, 11:17:21 3 + @PanKara: tak się składa, że mam dziewczynę i nie potrzebuje jakiś szmat.W końcu dałeś się uwieść karakanowi?
PanKara PanKara 11.04.2013, 11:52:39 0 + @evenstar: ale wtedy też już nią była :D z resztą dalej chce mnie z Tobą swatać :P
PanKara PanKara 11.04.2013, 11:58:58 0 + @evenstar: Mieliśmy ale jak Cie podrywałem to mnie wyśmiałaś i sobie poszłaś :< zainteresowałaś się dopiero jak Mićka Cie zaczęła swatać :(
3:00~ udało mi się zasnać
3:35 - ktoś n--------a domofonem, żeby to raz, to bym się nawet nie obudził
Ale oczywiście ktoś tak n-------ł tym j-----m domofonem, że obudził wszystkich w domu... więc mówię -
(ci z małej litery bo zupełny brak szacunku) po czym słyszę jakaś zapłakaną dziewczynę
(Pana z dużej z racji szacunku do siebie)
Jeszcze większy płacz
w tym momencie słysze jak n--------a domofonem do innych mieszkań... stałem tak jeszcze pare minut i napajałem sie jej smutkiem i placzem.
dobrze tak szmacie.
Teraz z resztą nichuja nie zasnę znowu.
#gorzkiezalejakchuj #w-----------a #w-------o #zabictomalo
W końcu dałeś się uwieść karakanowi?
Komentarz usunięty przez moderatora
Komentarz usunięty przez autora