Wpis z mikrobloga

Ej, #niebieskiepaski, co myślicie o dziewczynach w okularach? Nie wiem czemu, ale u mnie to jest z miejsca minus pięć do seksapilu.
Czy te soczewki naprawdę są takie niewygodne? #rozowepaski by je sobie kupiły, zamiast torebki i trzech par butów, postarały się o dłuższe włosy i były mocnymi 7-8-9/10, a tak, to d--a.
  • 31
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

Poszedłbyś do łóżka z dziewczyną, która na co dzień nosi okulary w grubej, czarnej oprawce?

Tu chyba działa u mnie instynkt pierwotny: ma wadę wzroku, więc nie byłaby dobrą kandydatką na matkę moich dzieci.

Za to całkiem ładnej i dość jeszcze młodej pani doktor chyba się spodobałem, bo co chwilę, gdy coś mówiła, patrzyła na mnie, a ja jej prosto w oczy, bez mrugnięcia okiem, z minimalnym uśmiechem, potakiwałem tylko głową. :)
  • Odpowiedz
@Caddox: A może weź pod uwagę to, że mam ponadprzeciętny zmysł analityczny.
Z kimkolwiek? Rozśmieszyłeś mnie. Ty może miałeś co najwyżej 7/10. Ja miałem 9/10. Dziś trochę żałuję tego związku, bo straciłem przez nią rok studiów, ale czym się mogę chwalić, ile sobie użyłem, to moje.
  • Odpowiedz
@Czakram: O Boże, że też dopiero teraz się domyśliłem o_O Ten narcyzm, buta, uzewnętrznianie się i styl wypowiedzi... No elo, SamiecAlfa ( ͡º ͜ʖ͡º)
  • Odpowiedz