Wpis z mikrobloga

@beer_man: To już inna sprawa, bo chciałbym to zrobić dla tych osób spod tagu #epapierosy, ale chodzi o samą ofertę. Liquidy, aromaty? W jakiej ilości? Co za to - polajkowanie, udostępnienie, obserwowanie, napisanie potem recenzji produktu?
@Smooke_pl: o #!$%@? stary będziesz miał swoją markę na głównej za jakieś byle gówno o wartości kilkudziesięciu złotych
daj jakiegoś moda i będziesz miał kilkaset plusów- wchodzisz na główną, masz reklamę. #!$%@? jakieś recenzje i lajkowanie, to i tak tanio cie wyjdzie jak na koszt reklamy. trochę ludzi jednak przegląda ten gównoportal.
@Smooke_pl: dajcie jakiegos moda, z drobnym drukiem ze mozna wymienic na towar(y) o takiej samej wartosci w waszym sklepie. bez tagu rozdajo, bo tylko burdel bedzie.
@Smooke_pl: liquidy są uniwersalne, ale ja bym się przykładowo jako początkujący chemik cieszył z aromatów albo baz. NIe przeczę najlepszy mod też bym przytulił. Najlepsze #rozdajo oczywiście nie dla zielonek i tych co obserwują odpowiednie tagi.

Może być za recenzję produktu, po fakcie oczywiście ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@Smooke_pl: wygrany wciągu 12h musi wysłać skan dokumentu z datą urodzenia (zamazane w paincie niepotrzebne rzeczy), jeśli nie to kolejny...

Ja chętnie wylosował bym modzika z TC, jakiegoś tanka z rba np. Nowość od smoka.
Byleby nie słabej jakości lq z mocą +6mg, bo u mnie max 3mg.