Aktywne Wpisy
Habebok +26
Hejka Mircy i Mirabelcy!
Przygarnęliśmy z dziewczyną takiego małego kotka i zastanawialiśmy się nad imieniem dla tego stwora, wiec chętnie wysłuchamy waszych propozycji!
Wybierzemy prawdopodobnie imię, które zdobędzie najwięcej plusów i nie będzie zbyt wulgarne! ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Niestety nie mam 10 czekolad do przecięcia dla zwycięzcy... (
Przygarnęliśmy z dziewczyną takiego małego kotka i zastanawialiśmy się nad imieniem dla tego stwora, wiec chętnie wysłuchamy waszych propozycji!
Wybierzemy prawdopodobnie imię, które zdobędzie najwięcej plusów i nie będzie zbyt wulgarne! ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Niestety nie mam 10 czekolad do przecięcia dla zwycięzcy... (
mickpl +303
Przejżałem tik-toki, płacze, twittera i chciałbym zapytać o której dokładnie wjeżdżają do nas ci Rosjanie, bo chciałbym się jeszcze spakować.
#usa
#usa
#kiciochpyta #rower prawie #szosa #przelaj
wlasnie zabieram sie za skladanie swojego CX one i bede sie inspirować Twoim konfigiem, chociaz raczej odpuszcze malowanie (najwyzej kiedys jak przeoram rame)
czy z perspektywy czasu cos bys zmienil w swoim konfigu?
Obczaj sobie ten projekt, tylko koleś musi naprawić zdjęcia bo się popsuły ale też ekstra wygląda: http://szosa.org/topic/18829-accent-cx-one-disc-2016-framset/?p=328156
wzgledem Twojego na pewno nie bede oszczedzac na widelcu i prawdopdoobnie kupie cx one carbon (w sumie niewielka roznica do alu, a alu to alu)
za to pierwszy problem, to wielkosc ramy. kiedys kupilem rower bez przymiarki, niby mi go ukradli, ale był za duzy :v musze ogarnac gdzie moge przymierzyc tego accenta i dmuchac na zimne
co